DOLAR 32,3661 -0.36%
EURO 34,7325 -0.24%
GBP 40,6540 -0.2%
ALTIN 2.393,10-1,21
BITCOIN 19041400,97%
Yolsuzluklara tepki göstereceğiz”

Yolsuzluklara tepki göstereceğiz”

ABONE OL
19 Nisan 2024 08:49
Yolsuzluklara tepki göstereceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

KTOEÖS Başkanı Selma Eylem Yeni Bakış Web Tv’de yayınlanan Meltem Sakin ile Vizyon “programında yaptığı açıklamada , örgütler , siyasi parti ve sendikalarla geçtiğimiz gün genel bir toplantı yapıldığını 26 Nisanda yapılacak olan eylemi genişletmeyi planlanladıklarını bunun hazırlık ve çalışmalarını sürdürmekte olduklarını söyledi. Yapılacak olan eylemde temel hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunan KTOEÖS Başkanı Eylem , her geçen gün bir başka çürümüş , kokuşmuş durumların ülkede söz konusu olduğunu sahte diploma , rüşvet , devlet eliyle yapılan yolsuzluklara tepki gösterileceğini belirtti.

“ Yaratılan bu bataklığın kurutulması için ülkede bir çözüm olması önemli”

Eylem , ülkede bu yaşananlara hep birlikte , halkın da dahil olacağı şekilde bir tepki gösterilmesinin gerekli olduğunu kaydetti. Eylem , halk tarafından gelecek talepler arasında sorumluların yargılanması , yaratılan bu bataklığın kurutulması ve tüm yetkili ve sorumluların hesap vermesinin bu konuda hep birlikte ses yükseltilmesinin önemli olduğunu vurguladı. KTOEÖS Başkanı Selma Eylem , bu düzenin devamı yönünde politika geliştirenlerin ortaya konulup yargılanması , nüfus politikası , çevre ve imar planlarıyla ilgili tedbirler alınmasının gerekli olduğunu , Kıbrıs sorunun çözümü ve uluslararası hukukun içerisinde olunması, Kıbrıslı Türklerin iradesinin iade edilmesi ve kendi kendini yönetme talebinin ortaya konulması gerekiyor dedi. Eylem , yaratılan bu bataklığın kuruması için ülkede bir çözüm olmasının önemine dikkat çekti.

Halkın eyleme katılımı önemli bıçak artık kemiktedir”

Halka eyleme katılmaları yönünde çağrıda bulanan KTOEÖS Başkanı Selma Eylem, bunun bir başlangıç eylemi olduğunu bu eylemlerin devamının büyüyerek gelmesi gerektiğini söyledi. Eylem , tüm bu yaşanan olumsuzluklara karşı ses vermenin önemine işaret ederek uluslararası camianın ne istediğimizi duyması gerekir dedi. Eylem , “bıçak artık kemiktedir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam