DOLAR 46,9835 0.15%
EURO 53,8385 0.13%
ALTIN 6.221,330,05
BITCOIN 30035813.00605%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Uyguladığı emir başına dert oldu

ABONE OL
8 Ağustos 2018 10:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Evrim KAMALI

Adli Şube Amiri Ali Savaş Altan’ın direktifi ile ifade alan polis memuru H.R de teminata bağlandı. 


Polis bulguları aktardı

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Özel Birim’de görev yapan polis memuru Tolga Erol, olayla ilgili bulguları aktardı. Erol, huzurda bulunan polis memuru H.R’nin Adli Şube Amiri Ali savaş Altan’ın direktifi ile 2016 yılında Çağın Mullaoğlu’nun aleyhinde başlatılan “Evrak sahteleme ve tedavüle sürme” dosyasının, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde görevde olduğu bir sırada Adli Şube Amiri Altan’ın direktifi doğrultusunda ifadeler aldığını ve söz konusu dosyanın kapatılmasına olanak sağladığını söyledi. 

Polis memuru Tolga, zanlı aleyhine ileride getirilmesi muhtemel davada hazır olmasını sağlamak maksadı ile uygun bir teminata bağlamasını talep etti.


Tutuksuz yargılanacak

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 100 bin TL değerinde kefalet senedi imzlaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

admin

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Video İzle