DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041275-1,15%
Ünlü aktris “çok güzel olduğu için” bazı rolleri kaçırmış

Ünlü aktris “çok güzel olduğu için” bazı rolleri kaçırmış

Verdiği yeni röportajda kariyerini gözden geçiren oyuncu Eiza González, "çok güzel" olduğu için filmlerde bazı rolleri kaçırdığını söyledi.

ABONE OL
20 Mart 2024 14:34
Ünlü aktris “çok güzel olduğu için” bazı rolleri kaçırmış
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Netflix’in yarın gösterime girecek yeni bilimkurgu uyarlamasında rol alan 34 yaşındaki aktris, güzelliğinin kariyerine zarar verdiğini öne sürerek Latinlerin farklı standartlara tabi tutulduğunu iddia etti.

New Mexico doğumlu González, 1994’te kurulan ABD merkezli kadın ve moda dergisi InStyle’a Oscar adayı Margot Robbie’yi örnek göstererek şunları söyledi:

Pek çok proje için ‘Rol için fazla güzel. Bu rol için fazla seksi’ diyorlar. Peki Margot Robbie ne? O hayatımda gördüğüm en seksi, en güzel kadın!

Meksikalı oyuncu, görünüşüyle ne yapacağını bilememiş ve şansını artırmak için kafasını kazıtmayı bile düşünmüş.

“Kimlik krizi yaşadım”

2017 yapımı Tam Gaz’ın (Baby Driver) yıldızı “Çok uzun bir süre kimlik krizi yaşadım” diyerek ekledi:

Kafamı kazıtsam mı? O zaman kendimi daha az çekici yapmış olur muyum? Kendimi daha çekici mi yapmalıyım? Çok seksi giyinmiyor muyum yoksa çok mu seksi giyiniyorum?

“Vücudumla, kıvrımlarımla, görünüşümle ilgili pek çok sorun yaşadım” diyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti:

Gerçekten çok zordu. Bence bu, Latin kadınına dair aşırı cinselleştirilmiş bir fikir. Çok hayal kırıklığı yaratıyor ve çok acınası.

González, fiziksel görünümünün yanı sıra kariyerini Meksika’dan ABD’ye taşımanın da zorlukları beraberinde getirdiğini söyledi.

“Deneyimlerimi, çalışmalarımı, iş ahlakımı küçümsüyorlardı”

Ünlü aktris, “Tüm kariyerimi küçümsüyorlardı. Kim olduğumu küçümsüyorlardı. Kültürümü küçümsüyorlardı. Deneyimlerimi, çalışmalarımı, iş ahlakımı küçümsüyorlardı” diyerek, Meksika’da yıllarca çalışmasına rağmen ABD’de rol almaya başladığında Amerikan medyasının kendisini yeni bir oyuncu olarak gördüğünü söyledi.

Diğer ülkeler hakkında eğitimsiz ve bilgisiz olduğunuz için, bu sizin suçunuz değil ama insanların kariyerlerini yok sayamazsınız.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam