DOLAR 32,4188 0.19%
EURO 35,3994 0.2%
GBP 41,6097 0.78%
ALTIN 2.324,530,22
BITCOIN 22972922,26%
Ümit Özdağ: Gerekirse tüm sığınmacıları vatanlarına zorla yollayacağız

Ümit Özdağ: Gerekirse tüm sığınmacıları vatanlarına zorla yollayacağız

Ümit Özdağ: Gerekirse tüm sığınmacıları vatanlarına zorla yollayacağız - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacılar gitmeden Türkiye'nin ekonomik krizi aşmasının mümkün olmadığını belirterek, 'Onun için gerekirse zorla tüm sığınmacıları vatanlarına yollayacağız' dedi.

ABONE OL
12 Nisan 2023 12:55
Ümit Özdağ: Gerekirse tüm sığınmacıları vatanlarına zorla yollayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Ümit Özdağ: Gerekirse tüm sığınmacıları vatanlarına zorla yollayacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ATA İttifakı’nın ortağı Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile seçim çalışmalarında bulunmak için Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine geldi. Partililerce karşılanan Özdağ, esnaf ziyaretinde bulundu.

Burada gazetecilere konuşan Özdağ şunları söyedi: “Zafer Partisi ve Ata İttifakı olarak seçim maratonu içerisindeyiz. 14 Mayıs’a kadar, Türkiye’nin her yerini, ben de Sinan Oğan Bey ve Vecdet Öz de gezecek.

“NE MİLLET İTTİFAKI, NE CUMHUR İTTİFAKI…”

Türk halkından Ata İttifakı’na destek isteyeceğiz. Neden Ata İttifakı’na destek isteyeceğiz? Birinci neden; Ata İttifakı, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ diyebilen tek ittifak. Ne Millet İttifakı ne de Cumhur İttifakı bunu diyemiyor. Çünkü zaten Cumhur İttifakı’ndaki AK Parti ve HÜDA PAR, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ demeye karşı.

Millet İttifakı’nın içinde de DEVA, Gelecek, Saadet, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ demeyen ve dedirtmeyen partiler. Ama Zafer Partisi ve Adalet Partisi, ‘Ne mutlu Türküm diyene’ demeyi şiar edinmiş partiler ve Ata İttifakı da öyle”

‘GENÇLİĞİN PARTİSİ OLMAK DURUMUNDAYIZ’

Türkiye’nin en büyük sorunları arasında sığınmacılar ve ekonomik kriz olduğunu ifade eden Özdağ, “Sığınmacılar gitmeden Türkiye’nin ekonomik krizi aşması mümkün değil. Üstelik nüfusları çok hızlı artıyor. Bizim dışımızda hiçbir ittifakın sığınmacıları vatanlarına yollamaya niyeti yok. ‘Gönüllü giderlerse giderler’ diyorlar. Diyoruz ki; yılda 10 milyar dolar para harcıyoruz, nüfusları hızla artıyor. Ekonomik krizi aşmamız mümkün olmadığı gibi kalırlarsa; Türkiye, Lübnan ve Ürdün gibi iç savaşa sürüklenir. Onun için gerekirse zorla tüm sığınmacıları vatanlarına yollayacağız.” dedi

“GENÇLİĞİN PARTİSİ OLMAK DURMUNDAYIZ”

“Zafer Partisi olarak, gençliğin partisi olmak durumundayız” diyen Özdağ, “Gençlerin haklarını savunuyor ve genç kadrolara önemli görevler veriyoruz. Partimizde milletvekili adaylarının birçoğu 25 yaşın altında. Birçoğu 30 yaşın altında. Türkiye’nin geleceğini öngören kadrolar ile mücadele ediyoruz ve edeceğiz” diye konuştu.

Çerkezköy’e geçecek olan Özdağ, Kırklareli’nin Lüleburgaz, Babaeski ilçelerinin ardından Edirne’ye gidecek. (DHA)

Sinan Oğan ve Ümit Özdağ broşür dağıttıİlginizi ÇekebilirSinan Oğan ve Ümit Özdağ broşür dağıttıÜmit Özdağ, partisinin seçim manifestosunu açıkladıİlginizi ÇekebilirÜmit Özdağ, partisinin seçim manifestosunu açıkladı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam