DOLAR 32,3851 -0.12%
EURO 34,7472 -0.19%
GBP 40,6455 -0.44%
ALTIN 2.407,25-1,12
BITCOIN 2005354-0,56%
Uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın, yakalandığı villadan çıkanlar hayrete düşürdü

Uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın, yakalandığı villadan çıkanlar hayrete düşürdü

Uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın, yakalandığı villadan çıkanlar hayrete düşürdü - İstanbul’da yakalanan uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın yakalandığı operasyonla ilgili detaylar ortaya çıktı. Çetinkaya’nın bir fizyoterapistin takibi sayesinde yakalandığı öğrenildi. Çetinkaya’nın baskın yapılan adresinde diş muayenehanesi kurdurduğu da ortaya çıktı.

ABONE OL
12 Nisan 2023 12:50
Uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın, yakalandığı villadan çıkanlar hayrete düşürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın, yakalandığı villadan çıkanlar hayrete düşürdü

Polisin yaklaşık 10 yıldır peşinde olduğu uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya, dün Sarıyer’de düzenlenen operasyonla yakalandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, 5 adamıyla yakaladığı Ürfi Çetinkaya’ya yönelik operasyon detayları ortaya çıktı.

FİZYOTERAPİST 

İddiaya göre, emniyet istihbarat birimleri, Ürfi Çetinkaya’nın Sarıyer, Zekeriyaköy ya da Uskumruköy’de olduğu bilgisine ulaştı. Yaklaşık bir yıl önce yapılan ihbarda elde edilen bilgi, Narkotik Daire Başkanlığı tarafından İstanbul Emniyetine bildirdi. İstanbul Narkotik Polisi, Sarıyer’de araştırma başlattı. Özellikle bahçeli büyük villaların bulunduğu Zekeriyaköy mercek altına alındı. İncelenen adresler içerisinde bazı şüpheli villalar bulundu. Bu adresler takibe alındı.

ŞÜPHELİ ADRES BULUNDU

Adreslerden birinde, çok kimsenin gelip gitmediği, günlük rutine uymayan bir yaşantı olduğu fark edildi. Altı aylık takipte eve düzenli olarak gelip giden bir kişi fark edildi. Şüphelinin ilçe ekiplerince durdurulması ve bilgilerinin alınması sağlandı. Polisin şüphelendiği kişinin fizyoterapist A.Ö. olduğu öğrenildi.

FİZYOTERAPİST’TEN ULAŞILDI

Çetinkaya’nın felçli olduğu için fizyoterapist ihtiyacı olduğunu değerlendiren polislerin şüphesi iyice söz konusu villada yoğunlaştı. Devam eden takipte Ürfi Çetinkaya’nın evde olduğu anlaşıldı.

TEKNOLOJİ KÖPEKLERİ İLE ARAMA

Çetinkaya’nın evde olduğunun netleşmesinin ardından düzenlenen operasyonda, Ürfi Çetinkaya ile biri Afgan uyruklu 5 adamı yakalandı. Uyuşturucu bulma eğitimli ve teknoloji arama eğitimli köpeklerle arama yapıldı.

KRİPTO TELEFON BULUNDU

Aramalarda bir miktar uyuşturucu, 2 tüfek ve 2 tabanca, 175 av tüfeği mermisi, 203 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Teknoloji arama köpekleri Rio ve Atena’nın tuvaletlerde gizli bölmelerde 2 kripto cep telefon bulduğu öğrenildi.

DİŞ KLİNİĞİ YAPMIŞ

Villada yapılan aramalarda dikkat çeken bir durumla daha karşılaşıldı. Çetinkaya’nın villasına diş kliniği yaptırdığı ortaya çıktı. Diş muayenehanesinin görüntüleri de basın ile paylaşıldı.

Suç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya yakalandıİlginizi ÇekebilirSuç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya yakalandıSuç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya adliyeye sevk edildiİlginizi ÇekebilirSuç örgütü lideri Ürfi Çetinkaya adliyeye sevk edildi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam