DOLAR 32,3909 0.02%
EURO 34,6224 -0.05%
GBP 40,5947 -0.03%
ALTIN 2.382,550,11
BITCOIN 1945228-5,62%
UBP seçmeni öfkeli

UBP seçmeni öfkeli

UBP Milletvekili Hasan Taçoy’un hakkının yendiğini belirten bazı UBP seçmenleri, acil olarak kurultayın yapılmasını istiyor. Yeni Bakış’ın bazı UBP’li seçmenlerden aldığı bilgiye göre, Başbakan Ünal Üstel’in orada sadece vekaleten durduğunu ifade ederek, “en fazla oy alan ikinci kişi olarak Hasan Taçoy’un başbakan yapılması gerekirdi” dedi. Taçoy’un birinci kez Ersan Saner tarafından ikinci kez de Ünal Üstel tarafından hakkının gasp edildiğini ifade eden seçmen, şimdi ise kurultaydan kaçmaya çalışan başbakan Ünal Üstel’e karşı öfkelerinin giderek arttığını söylüyor. Bazı Taçoy destekçilerinin seçmen listesinden çıkartıldıklarını, yerlerine yeni üyeler yapıldığını belirten seçmenler, “kurultay günü gelince UBP seçmeni gerekeni yapacaktır” diye konuştu

ABONE OL
9 Nisan 2024 08:37
UBP seçmeni öfkeli
1

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni Bakış

UBP Milletvekili Hasan Taçoy’un hakkının yendiğini belirten bazı UBP seçmenleri, acil olarak kurultayın yapılmasını istiyor. Yeni Bakış’ın bazı UBP’li seçmenlerden aldığı bilgiye göre, Başbakan Ünal Üstel’in orada sadece vekaleten durduğunu ifade ederek, Faiz Sucuoğlu’nun bir önceki kurultayı kazandığını, ancak başbakanlık koltuğunu dolduramadığını, bundan dolayı vekaleten Ünal Üstel’in başbakan yapıldığını belirtiyor. O dönem Cumhurbaşkanı Tatar’ın bunu onaylamasının doğru olmadığını söyleyen bazı UBP seçmenleri, “en fazla oy alan ikinci kişi olarak Hasan Taçoy’un başbakan yapılması gerekirdi” diye konuştu. Taçoy’un birinci kez Ersan Saner tarafından ikinci kez de Ünal Üstel tarafından hakkının gasp edildiğini ifade eden seçmen, şimdi ise kurultaydan kaçmaya çalışan başbakan Ünal Üstel’e karşı öfkelerinin giderek arttığını söylüyor.

“Kurultay günü gelince UBP seçmeni gerekeni yapacaktır”

Bazı Taçoy destekçilerinin seçmen listesinden çıkartıldıklarını, yerlerine yeni üyeler yapıldığını belirten seçmenler, “Ünal Üstel ve Faiz Sucuoğlu istedikleri oyunu yapsınlar. Kurultay günü gelince UBP seçmeni gerekeni yapacaktır.  Olası bir erken seçime başbakan Üstel ile gidilmesi UBP’nin çöküşü olacaktır. UBP ülkenin en köklü partisidir, parti içerisinde böyle adaletsizlik bugüne kadar hiç görülmedi. Bu duruma bir an önce son verilmeli” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam