DOLAR 32,3905 0.21%
EURO 35,0981 -0.07%
GBP 41,0767 0.41%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2267552-1,86%
Tepki çeken pankart kaldırılacak

Tepki çeken pankart kaldırılacak

Tepki çeken pankart kaldırılacak - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ümraniye'deki MHP'nin Ülkü Ocakları binasından karşı binaya iple asılan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yüzleri birleştirildiği pankartla ilgili kaldırma kararı alındığını duyurdu.

ABONE OL
30 Nisan 2023 19:10
Tepki çeken pankart kaldırılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Tepki çeken pankart kaldırılacak

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye Ülkü Ocakları binasından karşı binaya iple Kılıçdaroğlu ve Akşener’e yönelik karalama pankartı asılmış, Kılıçdaroğlu ve Selahattin Demirtaş’ın yüzlerinin birleştirildiği pankartta “Dikkat attığın her oy Mehmetçiğe kurşun olmasın” yazılırken, diğer pankartta da Akşener ile HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın yüzü birleştirilerek, “Bazıları iki yüzlüdür” ifadeleri kullanılmıştı.

“ŞİMDİ SIRA BUNU YAPANLARIN HUKUK KARŞISINDA CEZALANDIRILMASINA GELDİ”

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, pankart olayıyla ilgili yeni bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Pankartla ilgili kaldırma kararı aldıklarını açıklayan Kaftancıoğlu, “İftira, yalan ve çaresizlik kokan pankartlarla ilgili kaldırtma kararımızı aldık. Şimdi sıra bunu yapanların hukuk karşısında cezalandırılmasına geldi.  Kötülerle ve yargı kararını uygulama konusunda çekimser olanlarla(olursa) beylik laflar ya da atarlanarak değil fikri takip sonrası hukuk önünde hesaplaşmamıza #AzKaldı #SanaSöz” paylaşımında bulundu.

İzmir’de AKP’nin iki numarasından tepki çeken sözlerİlginizi Çekebilirİzmir’de AKP’nin iki numarasından tepki çeken sözlerAKP mitingi öncesi Millet İttifakı afişlerine saldırıİlginizi ÇekebilirAKP mitingi öncesi Millet İttifakı afişlerine saldırı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam