DOLAR 32,4744 0.07%
EURO 34,8611 0.36%
GBP 40,7704 0.42%
ALTIN 2.475,750,56
BITCOIN 2014702-3,19%
Tanju Özcan’dan güldüren Nureddin Nebati taklidi

Tanju Özcan’dan güldüren Nureddin Nebati taklidi

Tanju Özcan’dan güldüren Nureddin Nebati taklidi - CHP'li milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken ön tarafa geçmeye çalışan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidini yaptı. O anları sosyal medya hesabında paylaşan Özcan gündem oldu.

ABONE OL
30 Nisan 2023 10:20
Tanju Özcan’dan güldüren Nureddin Nebati taklidi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Şubat günü Şanlıurfa’da konuşma yaptığı sırada Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ön sıraya geçme mücadelesi vermiş ve bu mücadelesi gündem olmuştu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da seçim çalışmaları sırasında Bakan Nebati’nin ön sıraya geçme mücadelesinin taklidi yaptı.

“YER KAPMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU ÖĞRENDİM”

Mengen ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili adayları Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işın’a destek olan Başkan Özcan, esnaf ve vatandaş ziyaret etti.

Partililerle birlikte yapılan seçim çalışmaları sırasında milletvekilleri adayları da konuşma yaptı. Adaylardan Burak Cop kürsüde konuşma yaptığı sırada Başkan Tanju Özcan, Cop’un arkasındaki partililerin arasından Bakan Nebati’yi taklit ederek ön sıraya geçti.

Ardından milletvekili adayı Burak Cop’a bakan Başkan Özcan, bu anları sosyal medya hesabından “Sayın Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin, Neoklasik, davranışsal, nöro ekonomi sözlerinden, yer kapmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim” ifadelerini kullanarak paylaştı.

Özcan’ın paylaştığı videoyu kısa sürede binlerce kişi izledi.

Nebati’nin kamera telaşı, Erdoğan’ın dikkatini dağıttıİlginizi ÇekebilirNebati’nin kamera telaşı, Erdoğan’ın dikkatini dağıttı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam