DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046460-0,90%
Erdoğan’ın İzmir mitinginden ilginç görüntü

Erdoğan’ın İzmir mitinginden ilginç görüntü

Erdoğan’ın İzmir mitinginden ilginç görüntü - Cumhurbaşkanın Erdoğan'ın İzmir'de yaptığı miting sırasında yaşanan ilginç bir an cep telefonu kameralarına yansıdı. Erdoğan'ın konuşması sürerken dağılan kalabalığı engellemeye çalışan bir partili 'meydanı boşaltmayın basına fırsat vermeyin' dedi. Ancak çabaları sonuç vermedi.

ABONE OL
30 Nisan 2023 10:05
Erdoğan’ın İzmir mitinginden ilginç görüntü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 14 Mayıs Genel Seçimleri kapsamında İzmir’de miting düzenledi.

Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger eşlik etti.

“BASINA FIRSAT VERMEYİN”

Erdoğan’ın konuşması devam ederken miting alanında da ilginç görüntüler ortaya çıktı. Son zamanlarda kalabalık kitleleri toplamakta zorlanan AKP bu kez de toplanan kalabalığı miting alanında tutmakta zorlandı.

Alandan ayrılan kalabalığa engel olmak isteyen bir partili ise “meydanı boşaltmayın basına fırsat vermeyin” diyerek meyda ayrılan insanlara engel olmaya çalıştı. Partilinin sonuç vermeyen bu çabaları cep telefonu kamerasına yansıdı.

İngiliz The Observer gazetesinden Erdoğan analizi: Daha kırılgan gözüküyorİlginizi Çekebilirİngiliz The Observer gazetesinden Erdoğan analizi: Daha kırılgan gözüküyorErdoğan'ın konvoyu otoyolu kilitledi! Vatandaş isyan ettiİlginizi ÇekebilirErdoğan'ın konvoyu otoyolu kilitledi! Vatandaş isyan etti

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam