DOLAR 32,4675 -0.07%
EURO 34,7362 -0.7%
GBP 40,5246 -0.68%
ALTIN 2.437,850,08
BITCOIN 20793560,92%
Son dakika… Kılıçdaroğlu ile Özdağ ortak açıklama yapıyor

Son dakika… Kılıçdaroğlu ile Özdağ ortak açıklama yapıyor

Son dakika… Kılıçdaroğlu ile Özdağ ortak açıklama yapıyor - Seçime dört gün kala ittifaklara destekler netleşmeye başladı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri Özdağ, canlı yayında açıklama yapıyor.

ABONE OL
24 Mayıs 2023 10:30
Son dakika… Kılıçdaroğlu ile Özdağ ortak açıklama yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Dün akşam Hatay’da görüşen ve yedi maddelik mutabakat metninde anlaşan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ortak açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Oldukça değerli ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin daha güvenli bir geleceğe sahip olması için, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş konusunda konuştuk. Türkiye güzel günlere gebe…” dedi.

TOPLANTI ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Ümit Özdağ’ın, ortak basın açıklaması öncesi Twitter’dan yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. CHP Gençlik Kolları’nın duvarlara “Suriyeliler gidecek” yazdığı görüntüleri alıntılayan Özdağ, “Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım” dedi.

İKİ ETKİN POZİSYON İSTEMİŞTİ

SÖZCÜ gazetesi yazarı İsmail Saymaz, dün akşam SÖZCÜ TV’de katıldığı Basın Kulübü programında Zafer Partisi’nin Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ikinci turda destek konusunda anlaştığını duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün görüştüğünü ve yedi maddelik mutabakat metni konusunda anlaştığını belirten Saymaz, Zafer Partisi’nden iki ismin etkin göç ve güvenlik politikaları konusunda etkin rol alacağını söyledi.

Ümit Özdağ: İçişleri Bakanı olarak yollayacağımİlginizi ÇekebilirÜmit Özdağ: İçişleri Bakanı olarak yollayacağımKılıçdaroğlu-Özdağ 7 maddede anlaştıİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu-Özdağ 7 maddede anlaştı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam