DOLAR 32,3119 -0.63%
EURO 34,6848 -0.51%
GBP 40,5889 -0.5%
ALTIN 2.413,57-0,36
BITCOIN 1893382-3,67%
Külotlu çorapla cinayet davasında baba-kız için müebbet talebi

Külotlu çorapla cinayet davasında baba-kız için müebbet talebi

Külotlu çorapla cinayet davasında baba-kız için müebbet talebi - İstanbul'da ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in Şişli'de külotlu çorapla boğularak öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında şarkıcı Seçil Çiftçi ile babası hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ABONE OL
24 Mayıs 2023 10:20
Külotlu çorapla cinayet davasında baba-kız için müebbet talebi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Külotlu çorapla cinayet davasında baba-kız için müebbet talebi

1 Ocak 2023 tarihinde Sancaktepe Sazak Çeşme Mesire Yeri yakınlarında kimliği belirlenemeyen bir kişinin ölü bulunmasıyla başlayan soruşturmada, ölen kişinin daha önce kayıp ihbarı bulunan Semih Sevim (40) olduğu belirlendi.

İddianamede, müşteki olarak ifadesi alınan Sevim’in kardeşi Sebile Selvitopu’nun, “Kardeşim 22 Aralık 2022’de Tokat’tan İstanbul’a gitti. Seçil Çiftçi isimli kişiyle karşılıklı birbirlerini tehdit etmeleriyle ilgili davalarının duruşması vardı. Kardeşimle en son eşim telefonda 27 Aralık’ta konuştu.” dediği aktarıldı.

Sevim’in yeğenleri ve eniştesinin ifadelerine de yer verilen iddianamede, sanık Seçil Çiftçi’nin Sevim’den para ve dizüstü bilgisayar istediği, Sevim’in ise bunları yazışma ve ses kaydı olarak delillendirmeye çalıştığı belirtildi.

İddianamede, sanık Seçil Çiftçi’nin mesajlar göndererek sosyal medya paylaşımları yaptığı ve ölüm tehditlerinde bulunduğu ifade edildi.

İddianamede, Sevim’in de sanığın anne ve babasına mesaj attığı, sanık baba ile kızın savunmalarına yer verildi.

“TAKINTI HALİNE GETİRDİ”

İddianamede, şarkıcı olan sanık Seçil Çiftçi’nin, Sevim’in kendisini takıntı haline getirdiğini ve uzaklaştırma kararı aldırdığını söylediği ifade edildi.

Sanığın savunmasında, olayın yaşandığı evde boğuşma sonucunda Sevim’i öldürdüğü belirtildi.

“BABA DA CİNAYETE KATILDI”

Parkinson hastası anne hakkında takipsizlik kararı verildiği belirtilen iddianamede, sanık babanın olay yerinde olduğunun tespit edildiği ve cinayete katıldığı kanaati oluştuğu ifade edildi.

Seçil Çiftçi ve babası Cemal Çiftçi’nin “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları istendi.

Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Baba ile kızın yargılanmasına haziran ayında başlanacak. (AA)

Şarkıcı Seçil, eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana atmışİlginizi ÇekebilirŞarkıcı Seçil, eski sevgilisini öldürüp babasıyla ormana atmışEski sevgilisini öldüren Seçil'le ilgili korkunç bir bir iddia daha: 19 yaşındaki Yaren'i de o öldürdüİlginizi ÇekebilirEski sevgilisini öldüren Seçil'le ilgili korkunç bir bir iddia daha: 19 yaşındaki Yaren'i de o öldürdü

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam