DOLAR 36,2242 0.34%
EURO 37,8904 0.01%
GBP 45,5576 0.26%
ALTIN 3.414,160,46
BITCOIN 35101031,29%
“Sahte diploma” davası… Zanlı M.B.S’nin duruşması 28 Ocak’a ertelendi

“Sahte diploma” davası… Zanlı M.B.S’nin duruşması 28 Ocak’a ertelendi

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi'nde (KSTÜ) başlatılan "sahte diploma” soruşturması kapsamında geçen yıl mart ayında sahte diploma aldığı gerekçesiyle tutuklanıp ileride yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılan dönemin Gazimağusa Polis Müdürü M.B.S, ilk tahkikat duruşması için bugün yeniden Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

ABONE OL
21 Ocak 2025 11:00
“Sahte diploma” davası… Zanlı M.B.S’nin duruşması 28 Ocak’a ertelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi’nde (KSTÜ) başlatılan “sahte diploma” soruşturması kapsamında geçen yıl mart ayında sahte diploma aldığı gerekçesiyle tutuklanıp ileride yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılan dönemin Gazimağusa Polis Müdürü M.B.S, ilk tahkikat duruşması için bugün yeniden Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmanın 28 Ocak Salı gününe ertelenmesine emir verdi.

Bu arada, KSTU soruşturması kapsamında yargılanan okulun genel sekreteri ve hissedarlarından S.G. de, M.B.S. ile birlikte mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Zanlı S.G. sahte diploma duruşmalarının tümünde diğer zanlılarla birlikte mahkemeye çıkarılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam