DOLAR 35,6878 0.13%
EURO 37,4911 0.7%
GBP 44,5888 1.05%
ALTIN 3.178,670,76
BITCOIN 3740936-0,13%
Putin yanlısı gazeteciye göre Rusya, İngiltere’nin Kıbrıs üslerini hedef alabilir

Putin yanlısı gazeteciye göre Rusya, İngiltere’nin Kıbrıs üslerini hedef alabilir

Rusya'nın devlet televizyonunda tanınmış bir gazeteci, Batı'nın Ukrayna'ya verdiği desteğe yanıt olarak Kıbrıs'taki İngiliz askeri üslerinin füze saldırılarıyla karşı karşıya kalabileceğini öne sürerek tartışma yarattı.

ABONE OL
23 Kasım 2024 11:52
Putin yanlısı gazeteciye göre Rusya, İngiltere’nin Kıbrıs üslerini hedef alabilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kremlin yanlısı duruşuyla tanınan Gürcistan asıllı medya figürü Tina Kandelaki, ABD’nin Ukrayna’nın Rus hedeflerine karşı ATACMS taktik füzelerini kullanmasına izin vermesini görüşürken bu açıklamaları yaptı.

Kandelaki, Rus devlet televizyonunda yaptığı açıklamada, “Megaloman Zelenski’nin Rus topraklarına Amerikan, İngiliz ve Fransız füzeleri fırlatma izni almasının ardından önümüzdeki aylarda size yapmamanızı tavsiye edeceğim şeyi biliyor musunuz?” dedi.

Alman haber sitesi News.de’nin “Putin propagandacısı” olarak nitelediği Kandelaki, “Suriye ve Lübnan’dan Kıbrıs’a sadece birkaç yüz kilometre uzaklıkta ve bu ülkelerdeki çeşitli silahlı gruplar füzelerini yanlışlıkla İngiliz üslerini vurmak için yönlendirebilir” dedi.

Yorumlar, Kandelaki’nin Batı’nın Ukrayna’ya verdiği askeri desteğin daha geniş kapsamlı etkilerini ele aldığı Rus devlet televizyonundaki bir yayın sırasında geldi.

Onun açıklamaları, çatışmanın bölgesel potansiyel etkileri konusunda artan gerginliğe dikkat çekerek, birçok Avrupa medya kuruluşunun dikkatini çekti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam