DOLAR 32,5047 -0.12%
EURO 34,9928 0.39%
GBP 40,8074 0.51%
ALTIN 2.430,610,32
BITCOIN 2077952-3,84%
Özkoç: Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız

Özkoç: Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız

Özkoç: Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız - CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Biz, T.C. mührünü sökenleri, al bayrak geçerken ayağa kalkmayanları, uluslararası arenada Türkiye’yi itibarsız kılanları, 34 vatan evladımızı şehit verdiğimizde kongrelerde gülerek konuşanları, Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız. Asla unutmayacağız” dedi.

ABONE OL
22 Mayıs 2023 00:05
Özkoç: Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Özkoç: Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız

CHP Grup Başkanvekili ve önceki dönem Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya’da yurttaşlarla bir araya geldi.

Özkoç, yurttaşlara hitap ettiği konuşmasından bir bölümü, “Biz, T.C. mührünü sökenleri, al bayrak geçerken ayağa kalkmayanları, uluslararası arenada Türkiye’yi itibarsız kılanları, 34 vatan evladımızı şehit verdiğimizde kongrelerde gülerek konuşanları, Rusya’nın kapısında dakikalarca bekleyenleri hiç unutmayacağız. Asla unutmayacağız” mesajıyla sosyal medya hesabında yayınladı. Özkoç, konuşmasında şunları söyledi:

“BU VATANIN EVLATLARINI SEVİYORUZ”

*Getirdiler bu ucube cumhurbaşkanlığı sistemini, milletin başına bela ettiler. MHP’yi de yanlarına aldılar, dediler ki ‘Artık biz istediğimiz gibi yürürüz’. Ama unuttukları bir şey var; bizim unutmadıklarımız. Biz, ne olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti’nin tabelalarından T.C. mührünü sökenleri asla unutmayız. Asla unutmayız.

*Biz, Türkiye Cumhuriyeti’nin şehit kanıyla boyanmış al bayrak geçerken, sancak geçerken ayağa kalkma ihtiyacını duymayan vatan hainlerini asla unutmayız. Hiçbir zaman unutmayız. Biz, emperyalizme başkaldıran Mustafa Kemallerin çocuklarıyız.

*Biz, Amerika’nın başkanına, ‘Aptal olma’ deyip de hakaret edip, onun önünde Türkiye Cumhuriyeti’nin sana verdiği yetkiyle önünü ilikleyip Türkiye’yi itibarsız kılanları asla unutmayacağız. Hiçbir zaman unutmayacağız. Biz, anaların yetiştirdiği 34 tane evladımızı Suriye’de Rusya bombalayıp onları öldürdüğü zaman, annelerin önüne şehit cenazesi geldiğinde utanmadan, sıkılmadan kongreye gidip, gülerek orada ‘Ne olacak canım’ diyen kişileri hiç unutmayacağız.

*Ondan sonra da Putin’in karşısına geçip kapının önünde bekleyen lideri unutmayacağız. Çünkü biz, bu vatanı seviyoruz, bu vatanın evlatlarını seviyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur oylamasında 'pes' dedirten olayİlginizi ÇekebilirCumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tur oylamasında 'pes' dedirten olayAKP yine ne kanun dinledi ne de seçim kurulu kararıİlginizi ÇekebilirAKP yine ne kanun dinledi ne de seçim kurulu kararı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam