DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
GBP 41,0337 -0.05%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2167439-0,10%
“Oy toplamaya yönelik kandırmaca”

“Oy toplamaya yönelik kandırmaca”

Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantısına yönelik açıklamalarda bulunan KOOP – SEN Başkanı Mehmet Ali Güröz, bu toplantının seçim öncesi oy toplamaya yönelik olduğunu, bunun vatandaşı kandırmacadan başka bir şey olmadığını söyledi. Güröz, mevcut asgari ücreti bu şartlarda şimdi belirleyemeyeceklerini, yakında seçim olduğu için hiç belirlenemeyeceğini belirtti

ABONE OL
10 Haziran 2023 09:36
“Oy toplamaya yönelik kandırmaca”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

KOOP – SEN Başkanı Mehmet Ali Güröz, Mayıs TV’de “Gazete Sohbetleri” programında yaptığı açıklamada , ülkede döviz kurlarından , faizden, enflasyondan etkilenmekte olduğumuzu söyledi. KOOP – SEN Başkanı Güröz, ülkede denetimin olmadığını  bundan kaynaklı herkesin ülkede istediği malı istediği fiyata sattığını ve  satmaya da devam ettiğini dolayısı ile  her şeyin pahalı olduğunu vurguladı.   Asgari ücret tespit komisyonun geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantısına yönelik açıklamalarda bulunan KOOP – SEN Başkanı Mehmet Ali Güröz, bu toplantının seçim öncesi oy toplamaya yönelik olduğunu bunun vatandaşı kandırmacadan başka bir şey olmadığını söyledi. Güröz, mevcut asgari ücretin bu şartlarda şimdi belirleyemeyeceklerini yakında seçim olduğu için hiç belirlenemeyeceğini söyledi.

“Seçimleri yönlendiren patronlar”

Güröz, seçimleri yönlendirenin patronlar olduğunu sponsorların seçimi kazandırdığını söyledi. Sponsorlar kimdir parayı verenlerdir diyen Güröz, parayı verenlerin patronlar olduğuna göre yanlarında çalışanların maaşlarının devlet tarafından yükseltilmesi durumunda patronların hükümete oy vermeyeceğini ifade etti.  Güröz , Hükümetin bugün çalışanların oyunu alacak diye kaygılarının olmadığını kaydetti.  Koop – Sen Başkanı Mehmet Ali Güröz  , “Türkiye İşçi Partisinin başkanı diyor ki Antalya Turizm cennetidir , yüzlerce otel vardır , yüzlerce otelde binlerce çalışan vardır bu çalışanlar hep işçi emekçidir bizde bir tane emekçi aday gösterdik emekçiler bize verirse biz kazanırız. Fakat ne hal ise bu otellere sahip on on beş tane aday gösterir onlar kazanır diyor. Otel sahiplerinin gösterdiği adaylar kazanır diyor işçilerin gösterdiği adaylar kazanmaz ama oyu veren de işçilerdir Antalya’da nasıl bir tezat der ve bu tez doğrudur Antalya’da işçiler kazanmadı “ ifadelerini kullandı. Güröz  , durumun bizde de ayni olduğunu asgari ücret yükseltildiğinde, işçinin yine gidip patronun adayına oy verdiğini ,  burada bir çelişkinin var olduğunu  bu çelişkiyi düzeltmek lazım dedi.

“Herkes takım tutar gibi oy veriyor”

Güröz  , emek – sermaye çelişkisi var olduğunu , emeği ile geçinenlerin her zaman için patronları sorgulaması gerekirken tam ters olduğunu kendi arkadaşlarını sorgulamakta olduklarını vurguladı. Mehmet Ali Güröz  , önümüzde ara seçim olduğunu herkesin takım tutar gibi hareket ettiğini herkesin takımının belli olduğunu kendi partisine oyunu ona göre kullandığını söyledi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam