DOLAR 32,3799 0.16%
EURO 34,9914 -0.28%
GBP 40,9917 0.2%
ALTIN 2.324,190,22
BITCOIN 22912882,11%
Otoparka silah baskını, yüzlerce tabanca parçası ele geçirildi

Otoparka silah baskını, yüzlerce tabanca parçası ele geçirildi

Otoparka silah baskını, yüzlerce tabanca parçası ele geçirildi - İstanbul’da yasa dışı silah ticareti yapan şüphelileri takip eden polis, bir otopark ofisinde arama yaptı. Birleştirmek için bekletilen yüzlerce silah parçası ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.

ABONE OL
13 Mart 2023 09:20
Otoparka silah baskını, yüzlerce tabanca parçası ele geçirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önceden suç kayıtları olan bazı şüphelilerin, silah edinmeye çalıştığı bilgisine ulaşınca çalışma başlattı. Araştırmalarda ruhsatsız silah alan, satan ve sevkini gerçekleştiren şüpheliler belirlendi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yapan polis, peşlerine düştükleri kişilerin kullandıkları araçları tespit etti.

TAKİP EDİLEN ŞÜPHELİLERE OPERASYON 

O araçlardan birinin Beyoğlu’nda seyir halinde olduğunu gören ekipler, otomobili takibe aldı. Sivil ekiplerce gizlice yapılan takip Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ne kadar devam etti. Şüpheliler burada otoparka girdi. Bunun üzerine polis ekipleri operasyon düzenledi. Araçtaki  E.Ö., D.D., M.A.K. ve D.P. gözaltına alınırken üst aramalarında ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

ÇOK SAYIDA SİLAH PARÇASI

Şüphelilerin kullandığı araçta arama yapan ekipler, otoparktaki ofisin de şüphelilerce kullanıldığını belirledi. Bunun üzerine ofiste de arama yapıldı. Araç ve ofisteki aramalarda, 306  silah sürgüsü, 242 silah kabzesi, farklı çaplarda 4 ruhsatsız tabanca, 6 şarjör, farklı silahlara ait 25 tabanca iğne ve yayları ele geçirildi.

DÖRDÜ DE TUTUKLANDI 

Emniyete götürülen şüpheliler hakkında “Silah İmal ve Ticareti” suçundan işlem yapıldı. İşlemlerin ardından adliyeye gönderilen şüphelilerin 4’ü de tutuklandı.

Çiftlik evini silah fabrikasına çevirmişlerİlginizi ÇekebilirÇiftlik evini silah fabrikasına çevirmişler

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam