DOLAR 32,5608 0.13%
EURO 34,8597 0.54%
GBP 40,5261 0.91%
ALTIN 2.427,69-0,20
BITCOIN 21739771,36%
Lütfullah Kayalar: Erdoğan ile Özal’ın alakası yok

Lütfullah Kayalar: Erdoğan ile Özal’ın alakası yok

Lütfullah Kayalar: Erdoğan ile Özal’ın alakası yok - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30. Vefat yıldönümü ile anılan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın siyasi mirasına sahip çıkmasına tepki geldi. Özal döneminde bakanlık yapan ve aktif siyasete devam eden tek isim olan İYİ Parti Yozgat milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, “Turgut Özal, Türkiye’yi dünyaya açan liderdir. Bu iktidar ise Türkiye dünyadan kopar hale geldi” dedi.

ABONE OL
20 Nisan 2023 14:20
Lütfullah Kayalar: Erdoğan ile Özal’ın alakası yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Lütfullah Kayalar: Erdoğan ile Özal’ın alakası yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün 30. Vefat yıldönümü ile anılan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın siyasi mirasına sahip çıkmasına tepki geldi. Özal döneminde bakanlık yapan ve aktif siyasete devam eden tek isim olan İYİ Parti Yozgat milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, “Turgut Özal, Türkiye’yi dünyaya açan liderdir. Bu iktidar ise Türkiye dünyadan kopar hale geldi” dedi.

Sözcü TV’de Gazeteci Saygı Öztürk ve İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan Lütfullah Kayalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Turgut Özal’ın mirasına sahip çıkışına ve aralarında bir benzerlik olup olmadığına ilişkin soruya cevap verirken şunları söyledi:

O DÜNYAYA AÇTI, BUNLAR KOPARDI

“Sayın Erdoğan kendisini ne kadar Özalcı hisseder bilemem ama Özal ile bugünkü iktidarı yan yana getirmek mümkün değildir. Turgut Özal, Türkiye’yi dünyaya açan liderdir. Bugünkü 20 yıllık yönetim döneminde Türkiye dünyadan kopar hale geldi. Özal dönemi Türkiye’ye çağ atlatmış, Türkiye’yi dünyaya açmış ve dünya ile buluşturmuş bir dönemdir. Geçmişte ne varsa onlara sahip çıkma söylemiyle o hissiyatı, o politikaları takip etmek aynı şey değildir. Her ne varsa iyi ise biz ondanız. Her ne var iyi ise o bizimdir politikası artık bitti. Söylenecek hiçbir şey de kalmadı.”

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam