DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057810-0,95%
Seviyorum dedi, dayak yedi

Seviyorum dedi, dayak yedi

Seviyorum dedi, dayak yedi - Zonguldak'ta, 12 yaşındaki C.V. adlı bir çocuk, iddiaya göre okul arkadaşı olan A.B. isimli kızın fotoğrafını 'Seviyorum' diyerek sosyal medyada paylaştı. Kızın annesi Hatice G. ve diğer kızı, C.V.'yi darp etti.

ABONE OL
20 Nisan 2023 13:55
Seviyorum dedi, dayak yedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Seviyorum dedi, dayak yedi

Olay, 17 Nisan’da Meşrutiyet Mahallesi Nizam Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre C.V., okul arkadaşı A.B. ile kendi fotoğraflarını yan yana koyup “Seviyorum” yazarak sosyal medya hesabında paylaştı.

A.B.’nin annesi Hatice G. sinirlenip diğer kızıyla birlikte C.V.’ye saldırdı. Hatice G., C.V.’yi arka sokağa sürükleyip, kollarını tırnakladı, suratına yumruk attı ve tişörtünü parçaladı. Araya girenlerin fırsatını kullanan C.V. kaçtı. Ancak Hatice G. çocuğun peşinden koşup tekrar saldırdı.

C.V. ve annesi polise giderek şikayetçi oldu. Hatice G.’nin de karşı taraftan şikayetçi olduğu öğrenildi. C.V., yaşadıklarını anlatarak saldırı anında sokakta müzik yapmak için bulunduğunu ve Hatice G.’nin kendisine yumruk attığını söyledi. Kamuran G. ise olaya tepki göstererek adalet istedi ve kızının 2 gündür uyuyamadığını ve videoları izledikçe krize girdiğini belirtti.

Hatice G.’nin eşi de olayın ardından polis merkezine geldi ve C.V.’nin ailesinden özür dileyerek onların adına çocuğun ayakkabısını alabileceğini söyledi. Ancak Kamuran G., çocuğunun öldüresiye dövüldüğünü ve şikayetçi olacağını söyledi. Hatice G. ve eşi S.G. gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. (DHA)

İl emniyet müdüründen emrindeki emniyet müdürüne tekme tokat dayakİlginizi Çekebilirİl emniyet müdüründen emrindeki emniyet müdürüne tekme tokat dayakSokak ortasında tekme tokat kavgaİlginizi ÇekebilirSokak ortasında tekme tokat kavga

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Çocuk Darp okul Polis saldırı sosyal medya Zonguldak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam