DOLAR %
EURO %
GBP %
ALTIN 2.383,890,16
BITCOIN 1935470-6,43%
Koltuk gitti, çalışma bitti… AKP’li vekiller sokağa inmiyor

Koltuk gitti, çalışma bitti… AKP’li vekiller sokağa inmiyor

Koltuk gitti, çalışma bitti… AKP’li vekiller sokağa inmiyor - 14 Mayıs milletvekilliği seçimlerinde Elazığ’da aday gösterilmeyen AKP’nin mevcut milletvekilleri seçim çalışmalarına katılmıyor. 2018 genel seçimlerinde aday gösterilen AKP’li vekillerin 14 Mayıs seçimleri için sahaya inmedi.

ABONE OL
28 Nisan 2023 17:50
Koltuk gitti, çalışma bitti… AKP’li vekiller sokağa inmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Koltuk gitti, çalışma bitti… AKP’li vekiller sokağa inmiyor

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Elazığ’ın mevcut milletvekillerinden Metin Bulut adaylık müracaatını yapmazken Zülfü Demirbağ, Sermin Balık tekrar Elazığ’dan Zülfü Tolga Ağar ise Ankara’dan milletvekili adaylığı müracaatında bulunmuştu.

LİSTEYE GİREMEDİLER ÇALIŞMAYI BIRAKTILAR

AKP’nin Elazığ’daki mevcut milletvekilleri yapılacak olan genel seçimlerde tekrardan milletvekili listesinde yer almazken 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz milletvekili adayı gösterildi. Listelerin açıklanmasının ardından AKP’li adaylar saha çalışmaları yaparken AKP’nin mevcut olan 3 milletvekilinin saha çalışmalarına ve toplantılara katılmadığı görüldü.

Metin Bulut-Sermin Balık-Tolga Ağar-Zülfü Demirbağ

AKP’DE TEK SAHADA OLAN METİN BULUT

Bu dönem milletvekili adayı olmayan AKP MKYK üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un ise Doğu Anadolu’daki seçim bölgelerinde seçim çalışmaları ve organizasyonlarında görev aldığı öğrenildi.

AKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astıİlginizi ÇekebilirAKP’li belediye, CHP’nin afişlerini söküp kendi afişlerini astıKılıçdaroğlu: Sözüm söz, fındık asla 4 doların altına düşmeyecekİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu: Sözüm söz, fındık asla 4 doların altına düşmeyecek

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam