DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20772451,53%
Kadın milletvekili adayının fotoğrafını sansürlemişlerdi! Erbakan’dan açıklama geldi

Kadın milletvekili adayının fotoğrafını sansürlemişlerdi! Erbakan’dan açıklama geldi

Kadın milletvekili adayının fotoğrafını sansürlemişlerdi! Erbakan’dan açıklama geldi - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin seçim araçlarında kadın adayın fotoğrafının gölge şeklinde verilmesinin adayın kendi tercihi olduğunu söyledi. Erbakan, 'Düzce dışında hepsinin fotoğrafları, afişlerde, pankartlarda, seçim araçlarında var. Bizim parti olarak 'hanımların resmini basmayalım' diye bir iddiamız ve talebimiz yok' dedi. Erbakan bunun bir 'operasyon' olduğunu iddia etti.

ABONE OL
2 Mayıs 2023 19:20
Kadın milletvekili adayının fotoğrafını sansürlemişlerdi! Erbakan’dan açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kadın milletvekili adayının fotoğrafını sansürlemişlerdi! Erbakan’dan açıklama geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberinde milletvekili adaylarından oluşan heyet Teknopark Ankara’da Ankara İvedik OSB ve Teknopark Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

“KENDİSİNİN TALEBİ”

Refah Partisi’nin Düzce’de seçim aracında kadın milletvekili adaylarının fotoğrafının kullanılmamasının adayın tercihi olduğunu belirten Erbakan, “Parti bünyesinde 60’tan fazla kadın adayımız var. Düzce dışında hepsinin fotoğrafları, afişlerde, pankartlarda, seçim araçlarında var. Bizim parti olarak ‘hanımların resmini basmayalım’ diye bir iddiamız ve talebimiz yok. Bu olay maksatlı olarak belli çevreler tarafından Cumhur İttifakı’nın yıpratılması, Yeniden Refah Partisi’nin yıpratılmasına ilişkin bir operasyondur. Araçta fotoğraf kullanılmaması milletvekili adayı olan hanımefendinin kendi tercihi. Yani bizim oradaki teşkilatımız, il başkanımız veya diğer erkek adaylarımız bu hanımefendinin resmi olmasın diye bir talepte bulunmuyor. Hanımefendisi kendisi ‘benim resmi olmasa’ diye talepte bulunuyor. Orada da kendisinin bu kişisel talebine, tercihine, hassasiyetine saygı gösterilmiş” dedi.

“OPERASYON”

Bazı çevreler tarafından bu olayın maksatlı olarak büyütüldüğünü söyleyen Erbakan, “Parti bünyesinde 60’tan fazla kadın adayımız var. Düzce dışında hepsinin fotoğrafları, afişlerde, pankartlarda, seçim araçlarında var. Bizim parti olarak hanımların resmini basmayalım diye bir iddiamız ve talebimiz yok. Zaten seçildiği zaman mecliste görev yapacak. Meclis kürsüsüne çıkıp konuşacak, yani gayet doğal bir şey, fotoğrafın olmaması gibi bir talebimizin olması söz konusu değil. Tabii maksatlı olarak maalesef belli çevreler tarafından Cumhur İttifakı’nın yıpratılması, Yeniden Refah Partisi’nin yıpratılmasına ilişkin bir operasyon” şeklinde konuştu.

“MİLLET İTTİFAKI’NI DESTEKLEYEN UNSURLAR…”

“Milletimizin inanç özgürlüğü alanındaki kazanımları noktasında hassasiyeti var” diyen Erbakan, “Karşımızdaki Millet İttifakı tarafının kazanması halinde bu noktada sıkıntı yaşayacağını insanlar düşünüyorlar ve çok da haksız sayılmazlar. Çünkü Millet İttifakı’nın bazı söylemleri, açıklamaları bunu maalesef ortaya koyuyor. Türkiye’nin tekrardan 28 Şubat sürecine dönmesi tehlikesi ile ilgili olarak vatandaş hassasiyet içerisinde. Tabii bunun yanında Millet İttifakı’nı destekleyen unsurlar, milletin üzerinde çok etkili oluyor, yani üzülerek ifade ediyorum. PKK’nın yöneticilerinden tutun FETÖ yöneticilerine kadar açıktan bir destek halindeler. Ve bu da tabi seçmen üzerinde etkili. Zaman yaklaştıkça halkımızın Sayın Cumhurbaşkanı ve partimize ilgisi artıyor” dedi.

CHP'li Muharrem Erkek'ten çarpıcı iddia: İçişleri Bakanlığı, YSK'ya paralel bir seçim takip sistemi kurmuşİlginizi ÇekebilirCHP'li Muharrem Erkek'ten çarpıcı iddia: İçişleri Bakanlığı, YSK'ya paralel bir seçim takip sistemi kurmuşKadın adayın adı var, yüzü yok! Yeniden Refah Partisi'nden akılalmaz sansürİlginizi ÇekebilirKadın adayın adı var, yüzü yok! Yeniden Refah Partisi'nden akılalmaz sansür

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Ankara Cumhurbaşkanı Düzce FETÖ Kadın Meclis operasyon PKK Refah Partisi seçim Türkiye Yeniden Refah Partisi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam