DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20612573,04%
“Hasan Tosunoğlu bizi tehdit etti”

“Hasan Tosunoğlu bizi tehdit etti”

Girne Antik Liman ihalesini 8 Kasım 2022 yılında Tosunoğlu İnşaat LTD., 19 milyon 980 bin TL’ye kazandı. Antik limanı yapacak olan farklı firmalar ile sözleşme imzalayan Tosunoğlu İnşaat LTD., sözleşmede kur değişmesi durumunda ödemelere yansıyacağını ve kur artışa göre ek ödemeler yapacağını söyledi. Yeni Bakış’a konuşan mağdurlar, şirket direktörü aynı zamanda DP Milletvekili olan Hasan Tosunoğlu ile bu konuyu defalarca konuştuklarını, ödemelerini bile aylarca geciktiren Hasan Tosunoğlu tarafından en son tehdit edildiklerini söyledi. Mağdurlar, Tosunoğlu’nun kendilerine evrak imzalattığını, döviz farkını maliyeden aldığını, ancak kendilerine vermediğini belirtiyor

ABONE OL
25 Nisan 2024 08:28
“Hasan Tosunoğlu bizi tehdit etti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni Bakış

Girne Antik Liman ihalesini 8 Kasım 2022 yılında Tosunoğlu İnşaat LTD., 19 milyon 980 bin TL’ye kazandı. Antik limanı yapacak olan farklı firmalar ile sözleşme imzalayan Tosunoğlu İnşaat LTD., sözleşmede kur değişmesi durumunda ödemelere yansıyacağını ve kur artışa göre ek ödemeler yapacağını söyledi. Yeni Bakış’a konuşan mağdurlar, şirket direktörü aynı zamanda DP Milletvekili olan  Hasan Tosunoğlu ile bu konuyu defalarca konuştuklarını, ödemelerini bile aylarca geciktiren Hasan Tosunoğlu tarafından en son tehdit edildiklerini söyledi. Mağdurlar, Tosunoğlu’nun döviz farkını maliyeden aldığını, ancak kendilerine vermediğini belirterek, “eski TL anlaşmasını kabul edin ya da hiç ödeme yapmayız, yıllarca mahkemede koşarsınız” diye tehditte bulunduğunu belirtiyor. Mağdurlar, Tosunoğlu’nun kendilerine evrak imzalattığını, ancak kendisinin maliyeden parayı aldığını ve cebine attığını söyledi.

“Ne isterseniz yapın…”

Son zamanlarda sosyal medyada Hasan Tosunoğlu’nun başkalarını eleştirdiğini gördüklerini, bu yüzden artık sessizliklerini bozmak istediklerini kaydetti. “Hasan bey başkasını eleştireceğine çıkıp bizleri nasıl mağdur ettiğini anlatsın” diyen mağdurlar, “bizleri resmen tehdit edip evrak imzalattı. Bizler maliye bakanlığına giderek sözleşmemizi gösterdik. Oradan bize kur farkının Hasan Tosunoğlu’na ödendiğini gösterdiler.  Bizler, Tosunoğlu’nu tekrar aradık.  Bizleri tekrardan tehdit ederek ne isterseniz yapın diye telefonu yüzümüze kapattı” diye konuştu.

“Dava açacağız”

Mağdurlar, avukatlarına talimat verdiklerini, dava açmaya hazırlandıklarını ifade ederek, “iki hafta içerisinde Tosunoğlu’na mahkemeden evrak gider” dedi. Mağdurlar, “Hasan Tosunoğlu, milletvekilliğine güveniyor, ancak bizler yargıya güveniyoruz” diyerek, “Hasan Tosunoğlu bir daha milletvekili zor olur, herkesin canını yaktı, kimse ona artık oy vermez. DP başkanına çağrımız bu kişiyi partide tutması bile DP’ye zarar veriyor” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam