DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20758201,44%

“Dinime söven müslüman olsa”

ABONE OL
19 Ağustos 2017 08:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeni Bakış’ın önceki gün manşetten verdiği haber olay oldu. Haberde meşhur Metehan bölgesinde aralarında Meclis Başkanı Sibel Siber’in de yer aldığı 4 kişinin  bölgenin iskana açıldığını gizleyerek  arsaları kapattıklarını yayınladık. Sn Sibel Siber bölgede şahsınaa ait herhangi bir arazinin olmadığını belirtirken, kardeşi Ekin Adademir  araziğsi olduğunu doğruladı. Biz gazete olarak yaptığımız haberin sonuna kadar arkasındayız ve  yayıbladığımız haberlerle ilgili de verilmeyecek hesabımız yoktur.

*****

Şimdi gelelim esas konuya ve köşe yazımız için kullandığımız başlığa. Bu ülkede malesef kendini “Gazeteci” olarak lanse eden tetikçi, rüşvetçi ve   gestapo Aydın Akkurt adlı zavallı bir adam var. Bu zavallı, Yeni Bakış’ın haberine karşılık Meclis Başkanı Sn Sibel Siber’in açıklamasını şu an itibarıyla bir başkasından çalarak yayınladığı paçavra gqazetesinde şahsıma  saldırmak amacıyla kullanmaya kalkıştı.

*****

Aslında bu zavallıyı adam yerine koyup birşeyler yazmak  insanın hem zamanına hem de  sarfettiği efora yazık ancak, hayatı boyunca çamur at izi kalsın,  mantığıyla hareket eden bu zavallı  tehdit, şantaj ve korku imparatorluğu yaratarak ülke insanlarından haksız kazançlar elde etmiş bir tiptit. Daha önce  birçok kez dillendirdiğimiz gibi bu tetikçiye meydanı bırakmamak lazım. Çünkü bu ve bunun gibiler en küçük bir fırsatı nasıl ceplerine para olarak g,döndürecekleri hesabıyla sağa sola fitursuzca salkdırmaktan geri durmamaktadır.

*****

Şu an bir başkasına ait gazeteyi çalarak sağa sola  tehditler savuran ve bunun adını da “Milliyetçilik” olarak  nitelendiren bu zavallıyı tanıyan milliyetçiliğinden bile vazgeçer ve vatan haini olur. Nerdeyse ömrünün tümünü sülük  gibi insanlara yapışarak bir asalak olarak yaşayan bu zat, ne zaman Kıbrıs konusunda bir kıpırdanma olsa oyuncağını kaybetmiş bir çocuk nidasıyla çığlık çığlığa ortalığı bir birine katmakta. Tabii bunun nedeni çok açık ve basit. Ola  ki bir çözüm olursa Aydın Akkurt gibi zavallılar aç kalacak da ondan.

 

****

Kısaca ve özetle, biz gazete olarak bir haber yaptık ve bunu kamuoyuyla paylaştık, haberde adı geçenlerden biri olan Meclis Başkanı Sibel Siber de bir açıklama yaparak bunun böyle olmadığını kendi doğrularınca ortaya koydu. Bu açıklama doğal olarak da basına yansıdı.Dün hemen hemen tüm gazeteler gerektiği şekliyle Sn Siber’in açıklamasını yansıttılar biri hariç, Aydın Akkurt’un paçavra gazetesi Siber’in  bize haddimizi bildirdiğini yazdı. Akkurt herhalde bizi kendiyle karıştırıp ustalarının emir eri zannetti. Haddini bilmek, esas duruş göstermek, aferin almak ve yaptığı tetikçiliğin karşılığını  bahişi olarak  almak Akkurt’un işi bizim değil. Son noktayı  çok değer verdiğim bir deyimle koyalım  eskiler ne diyor, “Dinime söven Müslüman olsa”.       

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam