DOLAR 32,5619 -0.02%
EURO 34,9521 0.1%
GBP 40,6511 0.16%
ALTIN 2.429,43-0,02
BITCOIN 2166758-0,53%
Aynı hastanenin çalışanları yarım saat arayla öldü

Aynı hastanenin çalışanları yarım saat arayla öldü

Aynı hastanenin çalışanları yarım saat arayla öldü - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi'nde görev yapan Ortopedi Sekreteri Coşkun Çelik ile Anestezi Sekreteri İbrahim Eryılmaz yarım saat arayla kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
26 Mart 2023 13:25
Aynı hastanenin çalışanları yarım saat arayla öldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Aynı hastanenin çalışanları yarım saat arayla öldü

Aydın ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin 2 personeli yarım saat arayla geçirdikleri kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ortopedi Sekreteri Coşkun Çelik ile Anestezi Polikliniği Sekreteri İbrahim Eryılmaz’ın hayatlarını kaybettiğini ADÜ Rektörü Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent şöyle duyurdu:

Ortopedi Sekreteri Coşkun Çelik

“SABIRLAR DİLİYORUZ”

“Üniversitemiz Hastanesi’nde görev yapan Ortopedi Sekreteri Coşkun Çelik ile Anestezi Polikliniği Sekreteri İbrahim Eryılmaz’ın vefatlarını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Ebediyete irtihal eden Çelik ve Eryılmaz’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim”

Öz Sağlık İş Genel Başkanı Süleyman Doğan da “Üyelerimiz Ortopedi Sekreteri Coşkun Çelik ve Anestezi Sekreteri İbrahim Eryılmaz’ın yarım saat arayla kalp krizi geçirerek vefat ettiklerini büyük bir teessürle öğrendim” diyerek ailelerine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diledi. Coşkun’un Aydın Efeler Mezarlığında, Eryılmaz’ın ise Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Yakınını defnettiği sırada mezarda kalp krizi geçiren kişi öldüİlginizi ÇekebilirYakınını defnettiği sırada mezarda kalp krizi geçiren kişi öldüMilletvekili aday adaylığını açıklarken kalp krizi geçirdiİlginizi ÇekebilirMilletvekili aday adaylığını açıklarken kalp krizi geçirdi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam