DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20662752,26%
İmamoğlu, Erdoğan’ın temelsiz temel atma törenini ti’ye aldı

İmamoğlu, Erdoğan’ın temelsiz temel atma törenini ti’ye aldı

İmamoğlu, Erdoğan’ın temelsiz temel atma törenini ti’ye aldı - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay'da temelli olmayan hastanenin temel atma törenine katlan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi.

ABONE OL
26 Mart 2023 13:10
İmamoğlu, Erdoğan’ın temelsiz temel atma törenini ti’ye aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İmamoğlu, Erdoğan’ın temelsiz temel atma törenini ti’ye aldı

Depremin vurduğu Hatay’da Defne Yeni Devlet Hastanesi diye bir miktar demirin bulunduğu küçük bir alanda beton döküldü, Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan da video bağlantısıyla buranın temelini attı.

“BETONA BAK, BETONA BAK”

Sözde temel atma görüntüleri sosyal medyada gündem olurken, bugün bir açılışa katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ı eleştirdi:

– Şu platform kadar bir yerden temel olmaz. 21. yüzyılda çarpık çurpuk demirleri bağlanmış pompanın borusunun ucundan akan betonu göstererek, “Betona bak, betona bak” diyerek açılış yapılmaz.

BU MİLLETLE DALGA GEÇİLMEZ

– Pazara gelirsiniz, “Marula bak” dersiniz, “Betona bak” denmez. Deniz kumuyla beton bu memleketten kalkalı 30 küsur sene oldu. Bu milletle dalga geçilmez. Gerçek temeli atılmış muazzam bir proje bitiyor.

Erdoğan’ın deprem bölgesinde attığı hastane temelinin görüntüsü tartışma yarattıİlginizi ÇekebilirErdoğan’ın deprem bölgesinde attığı hastane temelinin görüntüsü tartışma yarattıErdoğan vatandaşlara çaydan sonra şimdi de oyuncak attıİlginizi ÇekebilirErdoğan vatandaşlara çaydan sonra şimdi de oyuncak attı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu Hatay istanbul Recep Tayyip Erdoğan

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam