DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20927811,57%
Arıklı’dan Şenkul’a destek paylaşımı: “Herkesin başkanı” olmak önemli bir ayrıcalıktır
  • Yeni Bakış Gazetesi
  • SPOR
  • Arıklı’dan Şenkul’a destek paylaşımı: “Herkesin başkanı” olmak önemli bir ayrıcalıktır

Arıklı’dan Şenkul’a destek paylaşımı: “Herkesin başkanı” olmak önemli bir ayrıcalıktır

ABONE OL
15 Nisan 2023 17:30
Arıklı’dan Şenkul’a destek paylaşımı: “Herkesin başkanı” olmak önemli bir ayrıcalıktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, dün akşam verdiği iftara Din İşleri Daire Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal'ı davet etmesi ve aynı masada oturması nedeniyle başta mensubu olduğu Cumhuriyetçi Türk Partisi olmak üzere bazı kesimler tarafından eleştirilen Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul'a destek çıktı.

Arıklı, Şenkul'a kişisel sosyal medya hesabından "Üzülme Murat Başkan…" diye seslendi.

Erhan Arıklı kendisinin de davetli olduğu ancak katılamadığı halka açık iftara Ünsal'ın katılanlar arasından yer aldığını belirterek, "Misafiri ağırlamak ev sahipliliğinin şanındandır." dedi.

"Dün yoldaş dediklerin bugün basit bir ev sahipliği dolayısı ile seni linç etmeye kalkışıyorlar…" diyen Arıklı, "Üzülme başkan. Sen seçildiğin gün; 'Herkesin başkanı olacağım' demiştin. Bazıları; 'Hayır, sen sadece CTP'lilerin başkanısın' deseler de aldırma. 'Herkesin başkanı' olmak önemli bir  ayrıcalıktır. Sakın kaybetme…" ifadelerini kullandı.

Arıklı'nın paylaşımı şöyle:

NE OLMUŞTU?

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul'un, dün akşam Girne Belediyesi'nin düzenlediği ve 500 kişinin katıldığı açıklanan iftar yemeğinde Din İşleri Başkanı Prof. Ahmet Ünsal ile aynı masada oturmuştu.

Başta mensubu olduğu CTP başta olmak üzere muhalif kesimlerin eleştirilerine maruz kalan Murat Şenkul bir açıklama yaparak, "Maçta, restoranda, iftarda herkes ile her yerde yan yana dün de oturdum yarın da oturacağım. 25 Aralık gecesi seçimi kazandıktan sonra 'Kentte yaşayan herkesin başkanı olacağım.' sözünü iş ola vermedim." ifadelerini kullanmıştı.

CTP içinden Şenkul'a ilk resmi ise CTP Kadın Örgütü'nde gelmiş, "Kadınlara yaptığı hakaretleri Allah’ın emri olarak sunmaya çalışan Ahmet Ünsal ile hiçbir şey olmamış gibi aynı etkinlikte bir araya gelmek CTP'li kadınlar açısından kabul edilebilir değildir." açıklaması yapılmıştı.

Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ünsal, ocak ayında bir konferansta kadınlara yönelik ifadeleri nedeniyle tepki konferansında kullandığı ifadeler nedeniyle tepkilere neden olmuştu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam