DOLAR 32,5855 0.3%
EURO 35,0370 0.17%
GBP 40,8417 0.07%
ALTIN 2.456,620,85
BITCOIN 20943800,36%
Yol kavgası kamerada: ‘Aynalarımı kırdılar, camımı patlattılar, plakamı söktüler’

Yol kavgası kamerada: ‘Aynalarımı kırdılar, camımı patlattılar, plakamı söktüler’

Yol kavgası kamerada: ‘Aynalarımı kırdılar, camımı patlattılar, plakamı söktüler’ - Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. 

ABONE OL
25 Nisan 2023 08:20
Yol kavgası kamerada: ‘Aynalarımı kırdılar, camımı patlattılar, plakamı söktüler’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Vatan Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammed Ali Ertekin, 34 RM 4806 plakalı otomobili ile Haliç Köprüsü’nden Edirne istikametine doğru giderken, emniyet şeridinden gelen ve içinde 2 kişinin olduğu 06 BCS 460 plakalı otomobil tarafından sıkıştırıldı. Ertekin, kendisini uyaran sürücüyü uyararak yoluna devam etti.

Ertekin’i takip eden sürücü Vatan Caddesi’nde Ertekin’in önünü kesti. B. Ö. adlı sürücü, Ertekin’e küfür ederek otomobilinin camını ve aynalarını kırdı. Saldırıya uğrayan Ertekin, yaşananları cep telefonu ile saniye saniye görüntüledi. Saldırıya uğrayan Ertekin, polis merkezine giderek kendisine saldıran sürücüden şikayetçi oldu. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Ertekin’e saldıran sürücü B. Ö.’yü gece saatlerinde yakaladı.

“AYNALARIMI KIRDILAR, CAMIMI PATLATTILAR, PLAKAMI SÖKTÜLER”

Saldırıya uğrayan Muhammed Ali Ertekin yaşadıklarını anlattı. Ertekin, “Haliç Köprüsünde sağ şeritte seyrederken, bir araç emniyet şeridinden önüme kırdı. Yaklaşık 100 metre ileride el kol hareketi yaparak neden yol vermiyorsun dedi. Bende ‘senin sağdan geldiğini görmedim’ dedim. Bu vatandaşlar demeyeceğim magandalar diyeceğim. Önümü kestiler baktım bu insanlar kötü insanlar yoluma devam ettim.

Vatan Caddesine geldim ben arkama hiçbir şekilde bakmadım. Bunlar arkamdan gelmişler tekrar önümü kestiler. Bu sefer araçtan inerek kapımı açtılar. Beni darp etmeye başladılar. Ben olayın daha fazla büyümemesi için aracımdan inmedim hiçbir şekilde. Bu şehir magandası beni ve aracımı darp ettiler. Aynalarımı kırdılar, camımı patlattılar, plakamı söktüler. Bende kendilerine şikayetçi olacağımı söyledim. Git nereye şikâyet edersen et hakaretler ettiler.

Ben de gerekli mercilere şikâyette bulunmaya geldim. Bu ve bunun gibi magandaların trafikten men edilmesi için elimden geleni yapacağım. Cep telefonum ile görüntü çektim. Aslında birkaç dakika öncesini çekemedim. Aracımın kapısını açtığı beni darp ettiği anlar da oldu. Ben daha sonrasında elime telefonu alıp çektim” dedi.   (DHA)

Minibüsün önünü kesti, şoföre silah çektiİlginizi ÇekebilirMinibüsün önünü kesti, şoföre silah çekti

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam