DOLAR 32,6025 0.39%
EURO 34,8290 0.25%
GBP 40,6401 0.1%
ALTIN 2.491,400,29
BITCOIN 21286504,37%
Yokuş aşağı hareket eden otomobili, tek başına durdurdu

Yokuş aşağı hareket eden otomobili, tek başına durdurdu

Yokuş aşağı hareket eden otomobili, tek başına durdurdu - Ankara'da Recep Asutay, el freni çekilmeden park edilen, yokuş aşağı hareket eden otomobili, aracın arkasına geçip durdurdu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
24 Mayıs 2023 12:20
Yokuş aşağı hareket eden otomobili, tek başına durdurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yokuş aşağı hareket eden otomobili, tek başına durdurdu

Olay, önceki akşam, Sincan ilçesi Selçuklu Mahallesi’nde meydana geldi.

Markete ekmek almaya giden Recep Asutay, yol kenarında park halindeki otomobilin hareket ettiğini gördü.

Aracın içine bakan ve el freninin çekili olmadığını gören Asutay, müdahale etmek istedi ancak kapının kilitli olduğunu fark etti.

Aracın arkasına koşan Asutay, otomobili elleriyle iterek durdurdu. O anlar, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

‘HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEY DEĞİL’

Recep Asutay, olay günü markete gittiğini belirterek, “Yol üzerindeki bir arabanın hareket ettiğini ve dörtlülerinin yandığını fark ettim. Dörtlüleri yanınca içeride biri var zannettim. Sonra baktım içeride kimse yok. Araba da geri geri gitmeye başladı. Ben de o an durdurmak için kapısını açmaya çalıştım ama kilitliydi. Araba geri geri gelmeye devam edince arka taraftan yokladım. Durduramayınca korktum, etrafa bağırdım. Kimse gelmeyince de diğer araçlara zarar vermemesi için tekrar arabanın arkasına geçip durdurmak zorunda kaldım. Durdurmakta bayağı zorlandım. Daha sonra aracın sahibi geldi; teşekkür edip gitti. Araba yeni model olduğu için yaklaşık 1 ton vardır. Korktum aslında ama ‘Bismillah’ deyip geçtim; orada da durdu araba. Herkesin yapabileceği bir şey değil” diye konuştu. (DHA)

Babasından habersiz otomobili aldı, ortalığı bir birine kattıİlginizi ÇekebilirBabasından habersiz otomobili aldı, ortalığı bir birine kattı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam