DOLAR 32,5009 0.27%
EURO 34,6003 0.28%
GBP 40,5049 0.33%
ALTIN 2.479,14-0,15
BITCOIN 2034784-5,30%
Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili adayı istifa etti

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili adayı istifa etti

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili adayı istifa etti - Yeniden Refah Partisi’nde Elazığ ikinci sıra milletvekili adayı İbrahim Gök istifa ettiğini duyurdu. Gök yazılı bir açıklama yaparak aday tespitinde bölgesel dengelerin göz ardı edildiğini belirtti, 'Adeta seçimi kazanmamak adına büyük bir hayal kırıklığı yaşatılmıştır” ifadesini kullandı.

ABONE OL
14 Nisan 2023 17:35
Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili adayı istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili adayı istifa etti

Milli Görüş Hareketi’nin lideri merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nde milletvekili aday krizi çıktı. Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ ikinci sıra milletvekili adayı ve MKYK üyesi İbrahim Gök, parti görevinden ve milletvekili adaylığından istifa ettiğini duyurdu. Gök yaptığı yazılı açıklamada aday belirlenme sürecinde bölgesel dengelerin gözardı edildiğini savundu.

“BÖLGESEL DENGELER GÖZ ARDI EDİLDİ”

Gök açıklamasında Yeniden Refah Partisi’nin Elazığ’da ismi dahi anılmazken partilerini kentte iddialı bir konuma getirdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

* 28. dönem milletvekili adayları hususunda seçime girecek diğer partilerin yaptığı tespit hataları ile ilimizde partimizin milletvekili çıkarma şansının ne kadar yüksek olduğu tüm hemşehrilerimiz tarafından bilinmektedir. Milletvekili aday tespitinde ilimizde partimizi iddialı konuma getiren isimler ve bölgesel dengeler göz ardı edilerek adeta seçimi kazanmamak adına büyük bir hayal kırıklığı yaşatılmıştır.

* Bu hususta etkisi olan isimlerin geleceği olan böylesi bir siyasi hareketin önünü kesme adına ne yazık ki boş durmadıkları, başta genel başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerini de yanlış yönlendirdikleri görülmüştür. Böylesi bir vebali taşıyabilecek yanlışların içinde olmamak adına bugün itibariyle Yeniden Refah Partisi MKYK üyeliğinden ve milletvekili adaylığından istifa ediyorum.

* Umulur ki, bu istifamız halen Yeniden Refah Partisi’nin altını oymaya çalışanların fark edilmesine, bundan böyle bu tür yanlışların yapılmasının engellenmesine vesile olur. Bundan böyle de her platformda mazlumların ve Elazığ’ın gür sesi olmaya devam edeceğim.

Yıllar sonra Yeniden Refah Partisi'ndeİlginizi ÇekebilirYıllar sonra Yeniden Refah Partisi'ndeAKP'den Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR açıklamasıİlginizi ÇekebilirAKP'den Yeniden Refah Partisi ve HÜDA-PAR açıklaması

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam