DOLAR 32,5154 -0.09%
EURO 34,9259 0.24%
GBP 40,7119 0.31%
ALTIN 2.445,340,93
BITCOIN 2061778-2,64%
Yeni İstanbul Valisi Gül göreve başladı: Önceliklerimiz olacak

Yeni İstanbul Valisi Gül göreve başladı: Önceliklerimiz olacak

Yeni İstanbul Valisi Gül göreve başladı: Önceliklerimiz olacak - İstanbul Valiliği’ne atanan ve bugün itibariyle görevine başlayan Davut Gül, “Görev yapacağımız süre içerisinde farklılıkla zenginlik kabul edip sayın Cumhurbaşkanımızın ‘benim büyük sevdam’ dediği İstanbullulara hizmet edeceğiz “ dedi.

ABONE OL
8 Haziran 2023 17:10
Yeni İstanbul Valisi Gül göreve başladı: Önceliklerimiz olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Gaziantep’teki 4 yıl 7 aylık görevinin ardından İstanbul Valiliği’ne atanan Davut Gül, bugün görevine başladı. Gül, İstanbul Valiliği’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

“ŞEHRİN DİNAMİKLERİNE UYGUN PROJELER ÜRETMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

“Bu şehrin daha güvenli ve huzurlu bir şehir olması için gece gündüz çalışmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullanan Gül, “Görev süremiz içerisinde şehit yakını ve gazilerimiz, engelli, yaşlı, dul ve yetimlerimize yakın ilgi gösteren bir anlayışla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstererek şehrin gelişim dinamiklerine uygun projeler üretmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

“ÖNCELİKLERİMİZ OLACAK…”

Gül, sözlerine şöyle devam etti:

“Bütün kamu kurumlarında, vatandaşlarımızın işlemlerini sorunsuz bir şekilde halletmeleri için gerekli ortamı sağlamak ve gerekli düzenlemeleri yapmak; İstihdam sağlayan, Ülke ekonomisine katkıda bulunan, hasılı bu vatan için taş üstüne taş koyan tüm sanayicilerimizin ve ticaret erbabımızın yolunu açmak önemli önceliklerimizden olacak.

“HERKES DEĞERLİDİR, ÖNEMLİDİR”

Bizler, ‘birlikten kuvvet doğar’ düsturuna sahip bir kültürün mirasçısıyız. Bu Kadim şehirde İstanbul’lu hemşehrilerimiz için yapılacak ne varsa çekinmeden elini taşın altına koyan herkes değerlidir, önemlidir. Nihayet vizyonumuz adalet, misyonumuz halkımızın huzur ve güvenliği olacaktır. Bunun için yapılması gerekenler yasal sınırlar içinde ve zamanında en etkin şekilde yerine getirilecektir.

“FARKLILIKLARI ZENGİNLİK KABUL EDİP…”

Görev yapacağımız süre içerisinde farklılıkla zenginlik kabul edip sayın Cumhurbaşkanımızın ‘benim büyük sevdam’ dediği İstanbullulara hizmet edeceğiz.”

GAZİANTEP HALKI, GÜL’Ü UĞURLADI

Vali Davut Gül için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından önceki gün düzenlenen veda etkinliğine kentin siyaset ve iş dünyası ile STK temsilcileri katıldı. Burada konuşan Vali Gül, Gaziantep’te yaşadığı önemli iki olayın çocuğunun dünyaya gelmesi ve annesini kaybetmesi olduğunu söyledi. Bu konuşması sırasında sesinin titrediği dikkat çekti.

Vali Gül’ün İstanbul’a uğurlandığı Gaziantep Valiliği’nin önü ise yaklaşık 3 bin kişilik mini bir mitinge dönüştü. Valilik çalışanları ve sivil vatandaşların katıldığı tören sırasında Vali Gül herkese teşekkür ederek, eşi Gülden Gül ile birlikte tek tek tokalaştı.

İstanbul Valisi Gül sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında ise, “Bu kadim şehirde varını paylaşmanın, hayırseverliğin, hasılı komşusu aç iken tok yatmamanın ne kadar önemli olduğuna şahit oldum. Tüm hemşerilerimden helallik diliyorum. Hakkınızı helal edin Gaziantep’in vefalı insanları. İstanbul’da kapımızın ve gönlümüzün tüm Gaziantepli hemşerilerimize açık olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi. (Ahmet KAYA – Gaziantep/SÖZCÜ)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam