DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053853-1,27%
Yeni doğum yapan annesi ambulansla geldi… Yorgun mermi kurbanı çocuğa veda

Yeni doğum yapan annesi ambulansla geldi… Yorgun mermi kurbanı çocuğa veda

Yeni doğum yapan annesi ambulansla geldi… Yorgun mermi kurbanı çocuğa veda - Trabzon'da parkta oynarken başına yorgun mermi isabet eden, tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra yaşamını yitiren Kerem Can Özdemir (9), toprağa verildi. Olaydan 2 gün sonra aynı hastanede erken doğum yapan ve adını henüz koymadığı bebeği kuvözde bulunan Fatma Özdemir, ambulansla geldiği oğlunun cenazesinde, 'Çok sever top oynamayı. Beni kime bıraktın Kerem, canım' diyerek ağıt yaktı.

ABONE OL
20 Haziran 2023 14:25
Yeni doğum yapan annesi ambulansla geldi… Yorgun mermi kurbanı çocuğa veda
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Trabzon’da gerçekleşen olay, 10 Haziran’da Çukurçayır Mahallesi’nde meydana geldi. Site parkında arkadaşları ile oynayan Kerem Can Özdemir, aniden kanlar içerisinde yere yığıldı. Çağrılan sağlık ekiplerince KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Özdemir’in çekilen tomografisinde başına yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi.

Mermi çekirdeği beyninin 6 santimetre derinine saplanan ve risk oluşturduğu için ameliyat edilemeyen Kerem Can, yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Özdemir, 9 gün sonra dün doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

MERMİYE BALİSTİK İNCELEME

Polisin, silahı ateşleyen kişinin tespiti için başlattığı çalışmalar sürerken, otopsisinde küçük çocuğun başından çıkartılan mermi de soruşturma kapsamında balistik incelemeye alındı.

ANNE CENAZEYE AMBULANSLA GELDİ

Kerem Can Özdemir’in cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Yomra ilçesi Tepeköy Mahallesine getirildi. Cenazeye Trabzon Vali Yardımcısı Ömer Şahin,  İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeye katılanlar, acılı baba İsa Özdemir’e taziye dileklerinde bulundu. Olaydan 2 gün sonra erken doğumla aynı hastanede doğum yapan Fatma Özdemir de oğlunun cenazesine ambulansla getirildi. Adını henüz koymadıkları erkek bebeğinin kuvözdeki tedavisi süren acılı anne Özdemir, gözyaşı dökerek, Kapıda benim çocuklarım. Oyun oynuyorlar. Çok sever top oynamayı. Beni kime bıraktın Kerem Canım diyerek ağıt yaktı. Öğle vakti Tepeköy Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası Kerem Can Özdemir, dualarla aile kabristanlığına defnedildi.

MAGANDALARIN ARTIK ÖNÜNE GEÇİLSİN

Maganda olaylarının artık önüne geçilmesini isteyen İsa Özdemir, “Kerem Can evladım rahmetli oldu. Allah bir şekilde sabrını veriyor. Tek isteğim evladımın katilinin bir an önce bulunması. Magandaların artık önüne geçilsin. Silahlanmanın yasaklanmasını, silah verilirken daha dikkatli olunmasını istiyoruz.

İnşallah başka bir evladımızın başına böyle bir şey gelmez. 2021 yılında yine bir evladımız fındık bahçesinde aynı şekilde katil yorgun bir mermi ile hayatını kaybetmişti. Allah onun da ailesine sabır versin. Onlar hala katilin bulunması için mücadele vermeye devam ediyorlar. Biz de bu mücadeleyi vereceğiz. Silahlanma daha dikkatli olmalı, ruhsat verilirken dikkatli olunmalı, titiz davranılmalı” diye konuştu. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam