DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20682760,64%
Yazar Funda Demir eski kocasını boğazını keserek öldürdü

Yazar Funda Demir eski kocasını boğazını keserek öldürdü

Yazar Funda Demir eski kocasını boğazını keserek öldürdü - İstanbul'da meydana gelen olayda, sanat yazarı Funda Demir, 2 yıl önce boşandığı eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar'ı çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldürdü. Demir, son olarak Oxford Üniversitesi'nden Prof. Kevin Dutton tarafından yazılan 'Olağan Psikopatlar' adlı kitabı değerlendirmişti.

ABONE OL
29 Eylül 2023 12:20
Yazar Funda Demir eski kocasını boğazını keserek öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

İstanbul’da gerçekleşen olay, Beşiktaş’ın Akatlar mahallesinde dün gece saat 00.45 sularında meydana geldi. Bir ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Mustafa Çapar’ın (49) boğazının kesilmiş halde öldürülmüş bir şekilde buldu. Yapılan inceleme sonucunda, cinayetin failinin eski eşi sanat yazarı Funda Demir olduğu tespit edildi ve Demir hemen gözaltına alındı.

SIK SIK TARTIŞIYORLARMIŞ

Soruşturma sonucunda ortaya çıkan bilgilere göre, çift 22 yıl boyunca evli kaldıktan sonra 2 yıl önce boşanmıştı. Üç çocukları bulunan bu çiftten, mali müşavirlik işi yapan Mustafa Çapar’ın olay günü Funda Demir’in evine geldiği belirlendi. İkili arasında yaşanan tartışma sonucunda Funda Demir’in bıçakla cinayeti işlediği anlaşıldı. Boşandıktan sonra zaman zaman bir araya gelen çiftin arasında tartışmaların sıkça yaşandığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Emniyette “Bu bir şeref meselesiydi. Konuşmak istemiyorum” dediği belirtilen ünlü Funda Demir adliyeye sevk edildi. Ünlü yazar tutuklanıp cezaevine gönderildi.

FUNDA DEMİR KİMDİR?

Funda Demir, kimya öğretmeni olarak mezun olduğu üniversite yıllarında kitap, tiyatro, satranç ve çevre kulüplerinde aktif olarak yer almıştır. 1999-2006 yılları arasında İstanbul’da öğretmenlik yapmış ve sonrasında özel bir şirkette on yıl boyunca proje yönetimi görevinde bulunmuştur. Beykent Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Örgütsel Değişim alanında yüksek lisans eğitimi almıştır.

2016 yılında profesyonel hayattan ayrılarak yazın ve okuma çalışmalarına odaklanmış, özellikle gerilim, korku ve psikolojik romanlar üzerine analizler yapmıştır. Kendisini “Sanat Yazarı” olarak tanımlayan Funda Demir, son olarak Oxford Üniversitesi’nden Prof. Kevin Dutton tarafından yazılan “Olağan Psikopatlar” adlı kitabı değerlendirmişti. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam