DOLAR 32,5594 0.21%
EURO 34,9464 -0.13%
GBP 40,7151 -0.23%
ALTIN 2.439,810,16
BITCOIN 2092995-0,27%
Van’da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldı

Van’da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldı

Van’da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldı - Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde bulunan Mehmetçik Selen Ortaokulu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişi asıldı.

ABONE OL
5 Mayıs 2023 13:00
Van’da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Van’da okula AKP logolu Erdoğan posteri asıldı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Van Beşyol Meydanı’nda miting düzenleyecek. Saat 14.00’da başlayacak mitingin öncesi Van’dan gelen bir fotoğraf tepki çekti.

Merkez İpekyolu ilçesinde bulunan Mehmetçik Selen Ortaokulu’nun duvarına AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın posteri asıldı.

“EĞİTİM KURUMLARINI PROPAGANDA MERKEZİNE DÖNÜŞTÜRMEKTEN VAZGEÇİN”

Bu duruma tepki gösteren Van Eğitim-Sen tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Van’da bugün! Mehmetçik Selen Okulu’nun duvarı. Öğrenciler okuldayken okul duvarının ve camlarının üzerinde siyasi parti logosu olan bir pankartla kapatılması suçtur. Kamuya ait hizmet binalarını ve eğitim kurumlarını siyasi partilerin propaganda merkezine dönüştürmekten vazgeçin.”

“CAMİYE, OKULA SİYASET SOKAN ZİHNİYET GERÇEK BİR BEKA SORUNUDUR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ise Erdoğan’ın posterinin asıldığı okulun fotoğraflarını paylaşarak, “Şahıs devleti ne demek size Van’dan bir örnek. Burası İpekyolu ilçesinde bir ortaokul. Bilerek ve isteyerek bu ülkeye kötülük yapıyorsunuz. Çünkü camiye, adliyeye, kışlaya, okula siyaset sokan zihniyet gerçek bir beka sorunudur. Ama az kaldı…” diye tepki gösterdi.

Van Eğitim-Sen, şubesi yaptığı ikinci bir açıklama ile paylaşımlar sonucu okul binasına asılan posterin kaldırıldığını duyurdu.

Cumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptıİlginizi ÇekebilirCumhur İttifakı ağır hasarlı binaları reklam alanı yaptıCamiye Erdoğan posteri astılarİlginizi ÇekebilirCamiye Erdoğan posteri astılar

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster AKP CHP Cumhurbaşkanı Miting Muharrem Erkek okul Propaganda Recep Tayyip Erdoğan Van

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam