DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
GBP 40,6534 0.01%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20863381,57%

Van Persie: Ya ben ya o

ABONE OL
22 Şubat 2016 09:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira‘nın Bursaspor maçının ardından gerçekleştirdiği basın toplantısında söylediği sözler yeni bir krize daha yol açtı. Portekizli teknik adam, maçın ardından Robin Van Persie‘yi kastederek, “Oyundan çıkarken giren oyuncuya herkes saygı duymalı. Beni sadece takım ilgilendirir. Bir oyuncuyu oynamaya hazır hissediyorsam oynatırım, hazır hissetmezsem oynatmam. Kim olduğu önemli değil, bu Van Persie olur yada başkası olur, fark etmez” ifadelerini kullanmıştı. Portekizli teknik adamın bu sözlerinden haberdar olan Hollandalı yıldız adeta gemileri yaktı. Van Persie’nin, Pereira’nın sözlerinin ardından “Madem benden memnun değil. Ben de takımdan ayrılacağım. İstenmediğim yerde durmam. Bunun bir anlamı yok” dediği bildirildi.


ROBİN VAN PERSIE LAZIO İLE FLÖRT HALİNDE

Bu sözlerin ardından olayın daha fazla büyümesini istemeyen  Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler bu hafta içinde bir an önce Pereira ve Van Persie ile bir araya gelip sorunu çözme kararı aldılar. Görüşmenin bugün veya yarın gerçekleşmesi bekleniyor. Görüşmede yönetimin Van Persie’nin daha fazla oynamasından yana tavır alacağı ve bunu Pereira’ya ileteceği de iddia belirtildi. Bu arada Van Persie’nin Lazio ile flört halinde olduğu da öğrenildi.



PEREİRA ÇILGINA DÖNDÜ: BU DA MI GOL DEĞİL

Bursa maçı sonrasında Pereira’nın sesi soyunma odası koridorlarında yankılandı. Portekizli teknik adam, “Bunları atamayacaksak hangisini atacağız. Bu kadar üstün oynadığımız bir maçta puan kaybettiğimize inanamıyorum” dedi. Çok sinirli olan Pereira’nın zor sakinleştirildiği öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam