DOLAR 32,5871 0.33%
EURO 34,8258 0.2%
GBP 40,4531 -0.4%
ALTIN 2.508,280,97
BITCOIN 20995682,98%
Usulsüz oy kullanımına tepki gösteren CHP’lilere saldırı

Usulsüz oy kullanımına tepki gösteren CHP’lilere saldırı

Usulsüz oy kullanımına tepki gösteren CHP’lilere saldırı - Konya Lisesi’nde usulsüz oy kullanımına tepki gösteren CHP’li avukatlara AKP’li sandık görevlileri saldırdı. Saldırı sonucu bir CHP’li avukat yaralanırken, duruma tepki gösteren CHP ve Saadet Partili görevliler gözaltına alındı.

ABONE OL
28 Mayıs 2023 17:30
Usulsüz oy kullanımına tepki gösteren CHP’lilere saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Usulsüz oy kullanımına tepki gösteren CHP’lilere saldırı

Konya’da Konya Lisesi’nde oy verme işlemleri devam ettiği  sırada cezai ehliyeti olmayan bir kişinin oy kullandığını gören CHP ve Saadet Partili sandık görevlileri duruma itiraz etti. İtirazın ardından AKP’li sandık görevlileri, CHP ve Saadet Partili görevlilere saldırdı. Saldırı sonucu CHP’li bir avukat yaralandı.

image small

USULSÜZLÜĞE KARŞI ÇIKAN GÖREVLİLER GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine yaşanan arbede de CHP ve Saadet Partili sandık görevlileri polis tarafından gözaltına alındı. O anları kayıt altına alan bir vatandaşa ise polis ekipleri engel olmaya çalıştı.

image small

“BAŞKA BİR OKULDA DA ARKADAŞLARIMIZA SALDIRDILAR”

Yaşananlarla ilgili SÖZCÜ’ye konuşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “ Maalesef Konya’da demokrasimiz adına üzüntü veren olaylar yaşandı. Konya Lisesi’nde şizofren olduğu bilgisini aldığımız bir vatandaşın oy kullanmak istemesi üzerine arkadaşlarımız duruma itiraz ediyor. Bunun üzerine AKP’li sandık görevlileri arkadaşlarımıza saldırıyor. Saldırının ardından bir avukat arkadaşımız yaralanıyor. Çıkan arbedenin ardından bazı arkadaşlarımız gözaltına alındı. Yine Konya’da başka bir okulda da arkadaşlarımız benzer şekilde saldırıya uğradı. Bunlar kabul edilir değil. Tüm vatandaşlarımızı sandığa ve oylarına sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Akşener'den ilk açıklama: Sandık başından ayrılmayınİlginizi ÇekebilirAkşener'den ilk açıklama: Sandık başından ayrılmayın2. turda oy sayımı sürerken CHP'den ilk açıklama geldiİlginizi Çekebilir2. turda oy sayımı sürerken CHP'den ilk açıklama geldi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam