DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641,15%
Uğur Dündar’ın Muharrem İnce’ye sözleri sosyal medyada gündem oldu

Uğur Dündar’ın Muharrem İnce’ye sözleri sosyal medyada gündem oldu

Uğur Dündar’ın Muharrem İnce’ye sözleri sosyal medyada gündem oldu - SÖZCÜ Televizyonu da bu akşam soruları yanıtlayan cumhurbaşkanı adayı Muharem İnce ile SÖZCÜ gazetesi yazarı Uğur Dündar arasındaki diyolog sosyal medyada çok konuşuldu.

ABONE OL
3 Mayıs 2023 21:25
Uğur Dündar’ın Muharrem İnce’ye sözleri sosyal medyada gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı SÖZCÜ TV’de. Alişer Delek moderatörlüğündeki “Liderler Özel’e” bu akşam Muharrem İnce konuk oldu. İpek Özbey, Simge Fıstıkoğlu, Uğur Dündar ve Aytunç Erkin’in sorularıyla merak edilenleri yanıtlıyor.

SÖZCÜ Televizyonu’nda İnce ve Uğur Dündar arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Dündar, İnce’nin “Kılıçdaroğlu FETÖ’nün yeni ortağı” yönündeki sözlerine tepki gösterdi, “muhalefete muhalefet etmek sizin gibi CHP’de yetişmiş ve CHP ile özdeş olmuş bir siyasetçiye, sokaktaki insanlar tarafından asla yakıştırılmıyor. Bunu size söylemem gerekir” dedi.

“BİZİM KARŞIMIZDA ÇOK CİDDİ BİR TEHLİKE VAR”

Uğur Dündar, şu ifadeleri kullandı:

* Kişileri FETÖ’cü olarak itham etmek için mutlaka elinizde çok somut belgeler ve yargı kararları olması gerekir. Bakın sayın İnce, bugün bir seçim otobüsü gördük, karşıdaki ittifakın seçim otobüsü, Yeniden Refah Partisi’nin seçim otobüsü. Milletvekili adayları arasında bir kadın var, kadının görüntüsü o otobüse resmedilmemiş… Hizbullah terör örgütünün canileri var şu anda o ittifak içinde.

* Bu televizyonun sahibi de yıllardır, uydurma bir FETÖ davası nedeniyle, ki bu müessese FETÖ ile mücadelede bayraktarlığı yapmıştır ve ilk defa FETÖ manşetini bu gazete atmıştır. Dolayısıyla bu insan yıllardır sürgünde vatan hasretiyle yanıp tutuşuyor. Bizim karşımızda çok ciddi bir tehlike var. Bu ciddi tehlike belki de bize son demokratik seçimi yaşatacak. Bunu da nereden anlıyoruz? İçişleri Bakanı, muhalefetin kazanması halinde bunun bir darbe olacağını söylüyor.

* Bunlara yoğunlaşmak varken, muhalefete muhalefet etmek sizin gibi CHP’de yetişmiş ve CHP ile özdeş olmuş bir siyasetçiye, sokaktaki insanlar tarafından asla yakıştırılmıyor. Bunu size söylemem gerekir.”

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na şartlı destek çağrısıİlginizi ÇekebilirMuharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na şartlı destek çağrısıErkan Baş'tan Muharrem İnce'ye çağrıİlginizi ÇekebilirErkan Baş'tan Muharrem İnce'ye çağrıMuharrem İnce: Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün yeni ortağı...İlginizi ÇekebilirMuharrem İnce: Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün yeni ortağı…

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam