DOLAR 32,4980 0.15%
EURO 34,8168 0.24%
GBP 40,6342 0.43%
ALTIN 2.488,411,07
BITCOIN 2047241-0,20%
Üç milyon lira para ödüllü listedeydi, bu sabah öldürüldü

Üç milyon lira para ödüllü listedeydi, bu sabah öldürüldü

Üç milyon lira para ödüllü listedeydi, bu sabah öldürüldü - Van’ın Erciş İlçesi kırsalında düzenlenen operasyonda iki kadın PKK’lı silah ve mühimmatlarıyla birlikte ölü ele geçirildi. Teröristlerden Sevilay Akyıldırım’ın 3 milyon lira para ödüllü Mavi kategoride arandığı belirlenirken, sözde Serhat Eyaleti YJA Star yapılanması sorumlusu olduğu belirlendi.

ABONE OL
16 Nisan 2023 12:55
Üç milyon lira para ödüllü listedeydi, bu sabah öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Üç milyon lira para ödüllü listedeydi, bu sabah öldürüldü

Van’ın Erciş İlçesine bağlı Yakıntepe Köyü kırsalında kış üslenmesinden çıktıkları ve güvenlik güçlerine yönelik saldırı hazırlığı içinde oldukları belirlenen teröristlere yönelik Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı çalışma yürüttü.

Elde edilen bilgiler ve yapılan çalışmalar sonucunda iki teröristin kırsal alanda silahlı ve teçhizatlarıyla bir bölgeden başka bir bölgeye geçiş yaptıkları belirlendi.

İHA İZLEDİ, BÖLGE ÇEMBERE ALINDI

İnsansız Hava Aracı ile adım adım izlenen teröristlerin bulunduğu bölgeye Van Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. Bölgeyi çembere alan güvenlik güçleri iki teröriste teslim ol çağrısında bulundu.

Güvenlik güçlerini yaylım ateşine tutan teröristlerle özel harekat polisleri arasında çıkan çatışmada iki kadın terörist 2 uzun namlulu dürbünlü silah ve teçhizatlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.

3 MİLYON LİRA PARA ÖDÜLLÜ LİSTEDE ARANIYORDU

Otopsi ve kimlik tespiti için cesetleri Adli Tıp Kurumu’na sevk edilen iki teröristten birinin İçişleri Bakanlığı’nın en çok aranan teröristler listesinin 3 Milyon lira para ödüllü Mavi renkli kategorisinde bulunan Hejar-Ronya-Serhad kod adlı Sevilay Akyıldırım olduğu tespit edildi.

Terörist Akyıldırım’ın Van, Kars, Ağrı, Ardahan kırsalını içine alan sözde Serhat Eyaleti YJA-Star (Yekîneyên Jinên Azad-Özgür Kadın Birlikleri) yapılanmasının başındaki isim olduğu bildirildi.

Bölgede polis ve jandarmanın yürüttüğü hava destekli bahar operasyonları devam ediyor.

PKK'lı Fatma Onur'a MİT operasyonuİlginizi ÇekebilirPKK'lı Fatma Onur'a MİT operasyonuMİT operasyonuyla Türkiye'ye getirildi, 60 askerin şehit edilmesinden sorumluİlginizi ÇekebilirMİT operasyonuyla Türkiye'ye getirildi, 60 askerin şehit edilmesinden sorumlu

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam