DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
GBP 40,2943 -1.04%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20883600,98%
Türkiye’nin en büyük kongre turizm organizasyonuna bu yıl KKTC ev sahipliği yaptı

Türkiye’nin en büyük kongre turizm organizasyonuna bu yıl KKTC ev sahipliği yaptı

ABONE OL
10 Nisan 2023 14:05
Türkiye’nin en büyük kongre turizm organizasyonuna bu yıl KKTC ev sahipliği yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, 7-9 Nisan’da turizm ve etkinlik sektörünün önde gelenlerini bir araya getiren ACE of MICE organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Toplantı, kongre ve seminer turizmi (MICE) “Oscar”ları olarak bilinen ve Dream Project tarafından 11’incisi düzenlenen organizasyon, Elexus Hotel and Convention’da yer aldı.


Gecede 23 ayrı kategoride ödül verildi.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayelerinde, Elexus Hotel & Convention ev sahipliğinde, Türk Hava Yolları, Cyprus Royal Turizm ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı destekleriyle gerçekleşen organizasyona, toplantı, kongre ve seminer turizmi sektöründen, ulusal ve uluslararası kurumsal firma ve operatörler, oteller, acenteler, turizm ve etkinlik sektörü profesyonelleri katıldı.

Etkinliğin son gününde kongre, toplantı, etkinlik ve turizm sektörünün en iyileri için ödül gecesi düzenlendi.

En iyi etkinlik prodüksiyonundan en iyi dijital etkinliğe, en iyi "incentive" (teşvik) etkinliğinden en iyi kültür sanat etkinliğine kadar 23 ayrı kategoride en iyilerin ödüllendirildiği gecede, 11’inci ACE of M.I.C.E. Awards Onur Ödülü, sektörde 50’nci yılını tamamlayan Jolly Turizm şirketinin onursal başkanı Sinan Vardar’a; Başarı Ödülleri de 2016 yılından itibaren bu yana turizmine kaktı koyan Elexus Hotel & Convention Direktörü Baturalp Bozkurt’a ve destinasyon tanıtımını yaparak birçok etkinliğin gerçekleşmesine kaktı koyan ve ülkeye yeni bir havayolu kazandıran Cyprus Royal Turizm’e verildi.


Onur Ödülü, sektörde 50’nci yılını tamamlayan Jolly Turizm şirketinin onursal başkanı Sinan Vardar'a verildi.

KONUŞMALAR…

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ödül gecesinde yaptığı konuşmada, etkinliğin 11’incisinin KKTC’de düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını belirterek, organizasyonun gerçekleşmesine katkı koyanlara teşekkür etti.

Organizasyonun, KKTC’nin marka değerine ve destinasyon tanıtımına büyük katkı sağladığını kaydeden Ataoğlu, yeni havalimanı, yeni havayolu, mevcut havayollarının bilet fiyatlarını aşağıya çekmek için yaptığı çalışmalar ve bakanlığın alternatif turizm modellerini geliştirme çabalarıyla ülke turizminin kısa sürede arzu edilen noktaya geleceğine inandığını ifade etti.


Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Dream Project Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Volkan Ataman, törende birer konuşma yaptı.

Dream Project Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Volkan Ataman, 55 sektörle etkileşim halinde olan, ülke tanıtımındaki rolü ve 13.8 milyarlık ticari hacmiyle ekonomiye önemli katkısı bulunan sektörde, Masters of Events ACE of M.I.C.E. ödüllerinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Etkinliğin  KKTC’de ilk kez gerçekleştiğini kaydeden Ataman, organizasyonun, KKTC’nin bu alandaki marka değerine ve destinasyon tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inanç belirtti.

ACE of MICE ödülleri, kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı ve Türkiye MICE (kongre turizmi) sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam