DOLAR 32,3668 -0.36%
EURO 34,7184 -0.36%
GBP 40,6105 -0.3%
ALTIN 2.395,55-1,11
BITCOIN 18664321,09%

Türkiye İle Kktc Bir Bütündür

ABONE OL
2 Mart 2015 14:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Türkiye’nin en büyük elektronik güvenlik sistemleri toplantısı olan “Retro Güvenlik”  Acapulco Hotel Convention Center’da gerçekleşti. Türkiye’den 200 bayinin katıldığı konferans ta sunumu  Atıl Ayaz   gerçekleştirdi. Toplantıda Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yılmaz, Yönetim Kurulu başkanı Murat Gündeğer, KKTC Retro Güvenlik Bölge Müdürlüğü bünyesinde Ayra Güvenlik Genel Müdürü Metin Bulut birer konuşma yaptı.

Yılmaz: Ülkenin 4 noktasına dağıtım yaptık

Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yılmaz,  2008 yılında fıber gurubu ithalatına başladıklarını,2010 yılında ise Türkiye ofislerini açtıklarını kaydetti. Başta Samsung olmak üzere birçok önde gelen firmaların dağıtıcılığını yaptıklarını anlatan Yılmaz, “Bizi her kes akresif bir firma olarak gördü ancak  ülkenin 4 bir noktasına dağıtım yaptık” dedi.

Yılmaz konuşmasında  firmanın üretim tarihi hakkında şu bilgileri verdi:  “2012 yılında kendi üretimimizi ithal etmeye başladık. 2014 yılı Türkiye genelinde şubelerimizin yaygınlaşma dönemi oldu. Avrupa başta olmak üzere, İzmir, Mersin, Ankara, Samsun Doğu Anadolu Bölgesi, KKTC Yavru Vatanımızda bölge müdürlüklerimizi açtık. hd siber görüntüsü kablolarımız sinyal güçlü teknolojik çalışmalarımız güvenlik kamera ve yangın algılama sitemi çalışmalarımızla en son yeniliklere imza atmanın gururunu yaşadık. Nisan ve Mart ayından itibaren de Kuzey Irak’ta faliyet göstermenin diğer gururunu yaşayacağız” dedi.

Gündeğer: Hızla gelişip büyüyoruz

Konferansta daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gündeğer katılımcılara hitap etti. Retro güvenlik sistemlerinin  hızla gelişip büyümeye devam ettiğini anlatan Gündeğer sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerle ilk toplantımızı bugün Kuzey Kıbrıs’ ta yaptık ve Yavru Vatanımız daki bölge müdürlüğümüze buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Gündeğer,Retro güvenlik şubelerinin personel sayısının  65’e ulaştığını belirtti. Gündeğer, Firmalarının hedefinin Çorlu’da kurulacak fabrika ve   ihracata yönelik olduğunu kaydetti. Gündeğer ‘’ Güçlü bir fiat politikamızla heryere yetişiyoruz, 30 proje aldık büyük işlerin yanında küçük işlerlede ürün ciromuzu yüksek rakamlara çıkartıyoruz’’ diyerek,  Avrupada’ki yatımlarında 2  milyon dolarlık stoklarının olduğunu kaydetti.

Bulut: Son teknolojiyi kullanmaktan mutluyuz

KKTC Retro Güvenlik Bölge Müdürü Metin Bulut da, Türkiye’nin en büyük güvenlik sistemleri toplantısını Kuzey Kıbrıs’ta yapmanın önemini vurgu yaparak, “Yavru Vatan ve Anavatan bir bütündür” dedi. Bulut, “Bizler KKTC Ayra Güvenlik olarak son teknolojiyi burada da kullanmanın gururunu yaşıyoruz” diyerek, HDCVI  yangın algılama ,kablo gurubu,kamera çeşitliliği, ve alarım sistemleri hakkında  bilgiler verdi.

Renkli görüntülerin sahne olduğu konferansta Türkiye’nin dört bir yanından gelen başarıya uşaşmış firmalarına plaket takdim edildi ve aile fotoğrafı çekildi.

HABER: Hülya Özkoyuncu

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam