DOLAR 32,3579 -0.39%
EURO 34,6975 -0.34%
GBP 40,5755 -0.37%
ALTIN 2.392,66-1,23
BITCOIN 18854531,06%
Ticaret Odası hükümetten erken davrandı, Yılmaz’ı ziyarete gitti

Ticaret Odası hükümetten erken davrandı, Yılmaz’ı ziyarete gitti

ABONE OL
9 Haziran 2023 14:55
Ticaret Odası hükümetten erken davrandı, Yılmaz’ı ziyarete gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Turgay Deniz başkanlığındaki Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) heyeti, 28 Mayıs seçimlerinden sonra oluşan Türkiye Cumhurbaşkanlığı kabinesinin göreve başlamasının ardından Ankara’da temaslarda bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Rifat M. Hisarcıklıoğlu’na “Hayırlısı olsun.” ziyaretinde bulunan heyet, Ankara Ticaret Odası’nı da (ATO) ziyaret etti.

KTTO heyeti, daha sonra yeni Cumhurbaşkanlığı kabinesinde Kıbrıs İşleri Koordinatörlüğü görevini de üstlenen Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından da kabul edildi.

Yılmaz ile görüşmede, Türkiye ile KKTC arasındaki iş birliklerinin gelişimi ve KKTC’de özel sektör odaklı kalkınma konularında istişarelerde bulundu.

Bolat’ı ziyarette de, TC-KKTC ticari ilişkilerinin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

TURGAY DENİZ ZİYARETLERİ DEĞERLENDİRDİ

KTTO Başkanı Turgay Deniz, Ankara ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki süreçte birlikte çalışmak için çok büyük isteklilik olduğunu gözlemledik.” dedi.

Deniz, “Sayın Yılmaz ve Sayın Bolat ile çok faydalı işler yapacağımıza eminiz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Onların başarısı, esas olarak bizim de başarımız olacaktır.” şeklinde konuştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanlığına yeniden seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, Kıbrıs Türk halkının Ankara’daki en önemli destekçilerinden biri olduğunu belirten Deniz, “Rifat beyle çalışmak aslında hem bir onur, hem de büyük bir şanstır. Bundan sonraki süreçte de aynı verimlilikle çalışacağımıza hiç kuşkumuz yoktur. Kendisine ve arkadaşlarına başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ankara temasları sırasında Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz’e, Başkan Vekilleri Ramazan Gündoğdu ve Aziz Limasollu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi, aynı zamanda Türkiye-KKTC Ticaret Odası Formu KKTC Tarafı Başkanı Omaç Cin, Yönetim Kurulu Üyesi Evren Günsel Erçelik, Genel Sekreter Aysun Önet İleri ve KTTO Ankara Temsilcisi Burcu Kayan eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam