DOLAR 49,00800,06%
EURO 55,58700,01%
ALTIN 6.543,43-0,66
BITCOIN 41158760.72912%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Teminata bağlandı

ABONE OL
30 Haziran 2018 08:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

Evrim KAMALI

Lapta’da, çalıştığı otelin mutfağından 10 kilo hellim ve 5 kilo kuru üzüm çaldığı gerekçesi ile üç gündür poliste tutuklu bulunan Abdurrahman Baz aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Alınan 3 günlük tutukluluk süresinde ifade vererek suçunu itiraf eden Baz, dün teminat talebiyle yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Adnan Kardeşler, mahkemede verdiği ifadede zanlının “Müstahdem tarafından sirkat” suçundan tutuklandığını anlattı. Polis memuru Adnan Kardeşler, zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını yapılan aramada ise depo altında gizlenmiş 10 kilo hellim, evde ise 5 kilo kuru üzümün bulunarak emare alındığını söyledi. Kardeşler, zanlının yapılan sorgulamada işlediği suçu itiraf ettiğini ifade ederek soruşturmanın tamamlandığını kaydetti. Baz’ın çalışma izinli olarak ülkede olduğuna dikkati çeken Kardeşler, zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. 

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlının davası görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 3 bin TL nakdi, KKTC vatandaşı 1 kefilin imza edeceği 50 bin TL’lik kefalet senedi imza ederek serbest kalmasına karar verdi. 

admin

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Video İzle