DOLAR 32,4397 -0.21%
EURO 34,8715 -0.05%
GBP 40,6826 -0.2%
ALTIN 2.419,18-0,13
BITCOIN 1876158-4,20%
Tatar: Kıbrıs Türk halkı Şampiyon Melekleri unutmayacak

Tatar: Kıbrıs Türk halkı Şampiyon Melekleri unutmayacak

ABONE OL
5 Nisan 2023 22:05
Tatar: Kıbrıs Türk halkı Şampiyon Melekleri unutmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre, Tatar görüşmede, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin çalışmalarına her zaman destek vereceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 6 Şubat’ta Türkiye’de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin asla unutulmayacağını, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade ederek, yaşanan acının kelimelerle anlatılamayacağını söyledi.

Hayatını kaybeden çocukların ailelerinin, bu haklı davayı savunmak ve çocukların adını yaşatmak amacıyla kurduğu Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin yapacağı çalışmalara her zaman destek vereceğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, çocukların adlarını yaşatacaklarını kaydetti. Tatar, Kıbrıs Türk halkının tek yürek olup ailelerin acısına paylaştığını vurguladı.

“Toplumsal bir mesele haline gelen bu olayla ilgili olarak yapılan çalışmalar, gençliğe ve spora yapılan bir katkıdır. Çocuklarımızın adları, spor alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla özdeşleşmiştir. Bu bağlamda elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Kalbimiz her zaman sizinle olacaktır. Kıbrıs Türk halkı, çocuklarımızın adlarını hiçbir zaman unutmayacaktır” diyen Tatar, bu olayın bir devlet meselesi olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti’nin de bu davaya destek verdiğini anlattı. 

Çocukların, öğretmen ve velileriyle birlikte spor müsabakalarında KKTC’yi temsil etmek için gittikleri Adıyaman’da şehit olduklarını anımsatan Tatar, hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diledi. 

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya da yaptığı konuşmada, bu davaya verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkürlerini sunarak, bazı projelerin hayata geçirilmesi için çalıştıklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam