DOLAR 32,5536 0.01%
EURO 34,9405 0.28%
GBP 40,8194 0.39%
ALTIN 2.421,12-0,04
BITCOIN 2093207-3,04%
Tanju Özcan’dan dikkat çeken pankart

Tanju Özcan’dan dikkat çeken pankart

Tanju Özcan’dan dikkat çeken pankart - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin en işlek caddesinde bulunan belediye binasına Suriyelilere yönelik Türkçe ve Arapça olarak 'Geldiğiniz gibi gidin hemen' yazılı pankart astırdı.

ABONE OL
25 Mayıs 2023 19:25
Tanju Özcan’dan dikkat çeken pankart
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Tanju Özcan’dan dikkat çeken pankart

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin en işlek noktası olan İzzet Baysal Caddesindeki belediye binasına dev pankart astırdı.

Demokrasi Meydanı’ndaki belediye binasının ön cephesine asılan Türkçe ve Arapça yazılı pankartta, “Vatanınızdan kaçıp ülkemize sığındınız. 11 yıldır sizi misafir ettik ama artık yeter. Huzurumuzu geri istiyoruz. Geldiğiniz gibi gidin hemen” ifadeleri yer aldı.

PANKART İNDİRİLDİ

Pankart mahkeme kararıyla polis tarafından indirildi. Pankartın, seçim yasakları kapsamında yer alması sebebiyle verilen mahkeme kararı sonrası indirildiği öğrenildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Belediye binamıza sığınmacılara hitaben Türkçe ve Arapça olarak astığımız, Vatanınızdan kaçıp ülkemize sığındınız. 11 yıldır sizi misafir ettik. Ama artık yeter. Huzurumuzu geri istiyoruz. Geldiğiniz gibi gidin. Hemen yazılı pankartımız AKPnin şikayeti üzerine kaldırılmıştır. İşte Türkiye görsün, kim sığınmacı sevici, kim gerçek vatansever. Bu Arap sevicilere alın evinizde besleyin diyoruz bunlar gariban Türk Halkının vergileri ile besliyorlar. Kardeşim yeter artık. Gidecekler.” (DHA)

Tanju Özcan: 9 yaşında kız çocuğu ile evlendirilen bir Afgan Türkiye’ye entegre olmazİlginizi ÇekebilirTanju Özcan: 9 yaşında kız çocuğu ile evlendirilen bir Afgan Türkiye’ye entegre olmazTanju Özcan, Bahçeli’ye seslendiİlginizi ÇekebilirTanju Özcan, Bahçeli’ye seslendi

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam