DOLAR 32,3775 0.16%
EURO 35,0852 -0.1%
GBP 41,0475 0.27%
ALTIN 2.323,950,21
BITCOIN 2271658-0,23%
Tanju Özcan, Bahçeli’ye seslendi

Tanju Özcan, Bahçeli’ye seslendi

Tanju Özcan, Bahçeli’ye seslendi - Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna günler kala siyasilerden dikkat çeken mesajlar... MHP lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'AKP kurulduğundan bu yana hiçbir zaman Türk Milliyetçisi olmamıştır' dedi.

ABONE OL
18 Mayıs 2023 12:00
Tanju Özcan, Bahçeli’ye seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Tanju Özcan, Bahçeli’ye seslendi

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özcan, Sinan Oğan’ın hangi ittifakın cumhurbaşkanı adayı destekleyeceği tartışmaları sürerken, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

– Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinde partinizin elde ettiği başarıdan dolayı zatıâlinizi ve partinizi kutlarım. Ancak tarihi sorumluluğum gereği birkaç hususu sizlere haddimi aşmadan hatırlatmak isterim.

– AKP hiçbir zaman gerçek anlamda Büyük Türk Milliyetçisi Atatürk’ü içselleştirememiştir.

– AKP kurulduğundan bu yana hiçbir zaman Türk Milliyetçisi olmamıştır.

“GİZLİ İSTİLA GİRİŞİMİ”

– Bunların nihai amacı, Türkiye’yi Türk Milliyetçiliği ‘ne dayalı bir devlet olarak yönetmek değil, ümmet esasına dayalı bir devlete dönüştürmektir.

– Sizin de hassasiyetle üzerinde durduğunuz sığınmacılar meselesi, üniter yapıyı bozmaya dönük gizli bir istila girişimidir.

– Tüm bu sebeplerle, muhalefetin de hatalarını görüp söyleyen ve bu yüzden halen siyasi bedel ödemekte olan samimi bir Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi olarak; 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermemek suretiyle Türkiye’nin ilelebet Türk Yurdu kalacağını bütün dünyaya göstermenizi bekler, saygılarımı sunarım.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler: Buradan ilan ediyorum...İlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler: Buradan ilan ediyorum…Dün Davutoğlu, yarın da Kılıçdaroğlu...İlginizi ÇekebilirDün Davutoğlu, yarın da Kılıçdaroğlu…Bahçeli'nin danışmanından Oğan'a: Tam Zübük...İlginizi ÇekebilirBahçeli'nin danışmanından Oğan'a: Tam Zübük…Bahçeli'nin danışmanından Sinan Oğan'a ağır hakaretİlginizi ÇekebilirBahçeli'nin danışmanından Sinan Oğan'a ağır hakaret

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam