DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
GBP 40,7959 -0.56%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20681110,96%
Süleyman Soylu’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret üstüne hakaret

Süleyman Soylu’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret üstüne hakaret

Süleyman Soylu’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret üstüne hakaret - Erdoğan'ın direktifiyle milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçimlere iki gün kala provokatif söylemlerine devam ediyor. Soylu, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında hakarete varan ifadeler kullandı.

ABONE OL
12 Mayıs 2023 12:45
Süleyman Soylu’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret üstüne hakaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Süleyman Soylu’dan Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret üstüne hakaret

Seçim bölgesi İstanbul’da propaganda çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etti ve hakkında ağır ithamlarda bulundu.

AKP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması’nda konuşan Soylu, şunları söyledi:

– Rezil, terbiyesiz, ahlaksız Kılıçdaroğlu. Bana kendi milletvekilinin kasetini, “Ne olursun Süleyman Soylu bunu bul.” Bu milletvekilinin kasetini… Bunu söylemeyecektim ama söyleyeceğim. Biz insanlık yaptık, adamlık yaptık. Gittik Kıbrıs’ta yakaladık kasetleri aldık, sakladık ve bugüne kadar kendi milletvekilinin kaseti çıkmadı.

“KENDİN SÖYLEDİN”

– Sen edepsiz bir adamsın ki FETÖ ile işbirliği yapıyorsun, insanların kasetlerini ortaya koyuyorsun. Biz namuslu insanlarız. Aile mahremiyetinin ne olduğunu biliyoruz. İnsanların aileleri yok mu? İnsanları montaj kasetlerle, insanlara birtakım şeylerle itibar suikastı yapabilecek bir anlayışı ortaya koyabiliyorsun.

– Kendin söyledin, kendin arkadaşlarını gönderdin, rica ettin. “Allahı’nı seversen milletvekilimin kasetini bul ve yok et” diye. Ne edepsiz bir adammışsın sen. Gerekirse isim veririm ama isim vermem çünkü herkes biliyor.

Süleyman Soylu hakkında suç duyurusuİlginizi ÇekebilirSüleyman Soylu hakkında suç duyurusuBerrak Tüzünataç'tan Süleyman Soylu'ya: Beni her gün bilgilendirmek zorunda değilsinizİlginizi ÇekebilirBerrak Tüzünataç'tan Süleyman Soylu'ya: Beni her gün bilgilendirmek zorunda değilsinizSoylu: Kayyum belediyeler yaptık, turizm rekorları kırılıyorİlginizi ÇekebilirSoylu: Kayyum belediyeler yaptık, turizm rekorları kırılıyor

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster aile AKP CHP Cumhurbaşkanı FETÖ İçişleri Bakanı istanbul Kemal Kılıçdaroğlu Propaganda seçim Süleyman Soylu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam