DOLAR 32,3900 0.2%
EURO 35,0911 -0.04%
GBP 41,0784 0.41%
ALTIN 2.324,920,25
BITCOIN 2277049-1,37%
Su Günü’ne özel renkli etkinlik

Su Günü’ne özel renkli etkinlik

ABONE OL
22 Mart 2023 11:50
Su Günü’ne özel renkli etkinlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Gönyeli-Alayköy Belediyesi “22 Mart Dünya Su Günü” nedeniyle etkinlik düzenledi.

Gönyeli İlkokulu ve Alayköy İlkokulu’ndan Gönyeli-Alayköy Belediyesi Hizmet Binası’na giden çocuklar, Dünya Su Günü nedeniyle hazırlanan pankartı, Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu ile birlikte renklendirdi.

Öğrenciler, Amcaoğlu ile birlikte “Dünyada Görmek İstediğin Değişimin Kendisi Ol!” yazılı pankartı boyarken hem eğlendi hem de Su Günü sebebiyle bilinçlendi.

PANKART GÖNYELİ-ALAYKÖY BELEDİYE BİNALARINA ASILDI

Renklendirilen pankartlar Gönyeli-Alayköy belediye binalarının önüne asıldı.

AMCAOĞLU: SUYU KULLANMA ŞEKLİNİZİ DEĞİŞTİREREK FARK YARATABİLİRSİNİZ

Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklara seslenerek, “Siz, aileniz, okulunuz ve çevrenizdekiler, yaşamınızdaki suyu kullanma, tüketme ve yönetme şeklinizi değiştirerek bir fark yaratabilirsiniz. Ne kadar küçük olursa olsun atacağınız adımlar su krizinin çözülmesine yardımcı olacaktır. Dünyada Görmek İstediğin Değişimin Kendisi Ol!” ifadelerini kullandı.

“İŞ BİRLİĞİ İLE DEĞİŞİMİ HIZLANDIRALIM”

Gönyeli-Alayköy Belediyesi Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, dünyada suyu doğru kullanma noktasında birçok önemli adım olduğunu, bu adımların ülkede de atılmasını umut ettiğini ifade ederek, çocuklardan başlayarak iş birliği ile bu değişimi hızlandırabileceklerini kaydetti. Yapılan etkinlikle çocukların bu konuda bilinçlendiğini ve bu bilinçlenmenin de evlerine ve ailelerine yansıyacağını umut ettiklerini belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam