DOLAR 32,5608 0.13%
EURO 34,8597 0.54%
GBP 40,5261 0.91%
ALTIN 2.427,69-0,20
BITCOIN 21739771,36%
Sözcü yazdı atletizm pistinin ortasındaki asfalt yol kaldırıldı

Sözcü yazdı atletizm pistinin ortasındaki asfalt yol kaldırıldı

Sözcü yazdı atletizm pistinin ortasındaki asfalt yol kaldırıldı - Muğla ilindeki Atatürk Stadyumu’ndaki atletizm pistinin ortasına asfalt yol yapılması büyük tepkilere neden oldu. Muğla Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü olaya el koydu, asfalt yol kaldırıldı. Dünya atletizminde az görülecek rezaletlerden birini Sözcü Türkiye’ye duyurmuştu.

ABONE OL
22 Mart 2023 10:35
Sözcü yazdı atletizm pistinin ortasındaki asfalt yol kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Sözcü yazdı atletizm pistinin ortasındaki asfalt yol kaldırıldı

Muğla ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde bulunan Atatürk Şehir Stadyumu’nda her yıl onlarca yarışın düzenlendiği atletizm pistinin ortasına asfalt dökülerek yol yapılması spor camiasının sert tepkisine neden olmuş, sporcular, antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri sert tepki göstermişti. SÖZCÜ’nün olayı Türkiye’ye duyurmasından sonra Muğla Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü olaya el koydu. Atletizm pistinin ortasına yapılan asfalt yol kaldırılarak pist normal haline getirildi.

“TARTAN PİST YAPILMASINI BEKLİYORUZ”

Olayın ortaya çıkmasını sağlayan emekli beden eğitimi öğretmeni ve antrenör Kadir Soylu “ 21. Yüzyılın Türkiye’sinde bir pisti dahi nasıl kullanılacağını bilmemek, hadi bilmiyorsun bari Atletizm İl Temsilcisi’ne antrenörlere sor öğren, öğrendik ki olaydan ne antrenörlerin ne de il temsilcisinin haberi var.

Zaten can çekişmekte olan atletizme bir de bu olumsuzluklar eklenince ne ile mücadele edeceğimizi şaşırdık. Yine de yanlıştan çok kısa zamanda dönülmesi güzel bir şey, olmasa yapılmasa daha iyiydi. Biz oraya tartan pist yapılmasını bekliyoruz. Çünkü Muğla’nın atletizm potansiyeli her geçen yıl büyük bir hızla artıyor.” diye konuştu.

Şaka gibi! Atletizm pistinin ortasına asfalt yol yaptılarİlginizi ÇekebilirŞaka gibi! Atletizm pistinin ortasına asfalt yol yaptılar

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam