DOLAR 32,6038 0.38%
EURO 34,7589 0.02%
GBP 40,5391 -0.18%
ALTIN 2.495,820,48
BITCOIN 20180411,63%
SÖZCÜ TV CANLI YAYIN İmamoğlu: Bir oy için her şeyi yaparlar

SÖZCÜ TV CANLI YAYIN İmamoğlu: Bir oy için her şeyi yaparlar

SÖZCÜ TV CANLI YAYIN İmamoğlu: Bir oy için her şeyi yaparlar - Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İmamoğlu, Bolu'da...

ABONE OL
9 Mayıs 2023 12:30
SÖZCÜ TV CANLI YAYIN İmamoğlu: Bir oy için her şeyi yaparlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

14 Mayıs seçimlerine beş gün kala partilerin mitingleri devam ediyor.  Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu’da düzenlenen Millet Buluşması’na katıldı. İmamoğlu, şunları söyledi:

– Bunlar kötülüğe razı, yeter ki bir oy alsınlar. Bir oy için her şeyi yaparlar. Oy için, siyaset için her şeyi yapabilecek bu akıldan Allah bizi korusun.

– Pandoranın kutusunu her akşam birisi açıyor. Her akşam birinin geçmişte yaşadıklarını dinliyoruz. Biz milletin kendisine güvenmesini istiyoruz. Onlar ise bir kişiye güvenmesini istiyor.

AYRINTILAR GELECEK

İmamoğlu'na Erzurum'daki saldırıda gözaltına alınanlar serbestİlginizi Çekebilirİmamoğlu'na Erzurum'daki saldırıda gözaltına alınanlar serbestİmamoğlu'nun mitingine saldırıda gözaltına alınan uzman çavuş kovulduİlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun mitingine saldırıda gözaltına alınan uzman çavuş kovulduFinancial Times'tan seçim analizi: Eğer Erdoğan kaybederse...İlginizi ÇekebilirFinancial Times'tan seçim analizi: Eğer Erdoğan kaybederse…İmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Bunların utanmaları bile kalmamışİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Bunların utanmaları bile kalmamış

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster Bolu CHP Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu istanbul Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü Sözcü TV

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam