DOLAR 32,4872 0.2%
EURO 34,8954 0.03%
GBP 40,8485 0.33%
ALTIN 2.400,190,16
BITCOIN 19213492,16%
Soylu’dan ‘saldırı’ açıklaması: Dadaşlarla kimse başa çıkamaz

Soylu’dan ‘saldırı’ açıklaması: Dadaşlarla kimse başa çıkamaz

Soylu’dan ‘saldırı’ açıklaması: Dadaşlarla kimse başa çıkamaz - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Şu anda Erzurum'da binlerce insan sokakta, tahrik etmiş, provoke etmiş, karıştırmış, binlerce insan şu anda sokakta, onları teskin etmeye çalışıyoruz.' dedi.

ABONE OL
7 Mayıs 2023 23:45
Soylu’dan ‘saldırı’ açıklaması: Dadaşlarla kimse başa çıkamaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

Soylu’dan ‘saldırı’ açıklaması: Dadaşlarla kimse başa çıkamaz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bağcılar’da Sivas Bosna Sancak Derneği üyeleriyle Aliya İzetbegoviç Kültürevi Çınarlı Parkı’nda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Gitsin “diyenlerin kampanya başlattığının altını çizen Soylu, şunları kaydetti:

* Murat Karayılan da bay bay Kemal de aynısını söylüyorlar. Bizim mitinglerimizde bugün Türk bayrağı vardı, Ekrem İmamoğlu’nun mitinglerinde, Van’da HDP bayrakları vardı, HDP. Biraz önce de gitti, Erzurum’u karıştırmış. Şimdi biraz sonra televizyonda anlatacağım.

* Şu anda Erzurum’da binlerce insan sokakta, tahrik etmiş, provoke etmiş, karıştırmış, binlerce insan şu anda sokakta, onları teskin etmeye çalışıyoruz. Çünkü onların işi gücü karıştırıcılıktır, provokasyondur ve tahriktir. Bir de bugünkü mitingi hazmedemediler.

* Onların numaralarını biliriz, onların numaralarına bu millet gelmez. Onlarda yalan var, dolan var, iftira var. Burada söylüyorum. Nasıl Boşnaklarla kimse başa çıkamazsa Dadaşlarla da kimse başa çıkamaz. 14 Mayıs gecesinde bunların hepsinin yüzünü görmek istiyor. (AA)

İmamoğlu'ndan Soylu'ya sert sözler: Utanmaz, iftiracı, yalancıİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan Soylu'ya sert sözler: Utanmaz, iftiracı, yalancıİmamoğlu'na saldırı havadan görüntülendi: TOMA 6 dakika beklemişİlginizi Çekebilirİmamoğlu'na saldırı havadan görüntülendi: TOMA 6 dakika beklemişİmamoğlu'nun mitingine saldırı! İşte otobüste ve alanda yaşananlar…İlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun mitingine saldırı! İşte otobüste ve alanda yaşananlar…Sanatçılardan saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu'na destekİlginizi ÇekebilirSanatçılardan saldırıya uğrayan Ekrem İmamoğlu'na destekİmamoğlu’ndan saldırı sonrası ilk açıklama: Cumhurbaşkanı sorumludurİlginizi Çekebilirİmamoğlu’ndan saldırı sonrası ilk açıklama: Cumhurbaşkanı sorumludurİmamoğlu'ndan valiye: Ağır mı konuşuyorum? Sen dua et ki ben böyle konuşuyorumİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan valiye: Ağır mı konuşuyorum? Sen dua et ki ben böyle konuşuyorumİmamoğlu'nun mitingine yapılan saldırıya tepki yağıyorİlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun mitingine yapılan saldırıya tepki yağıyorİmamoğlu'nun Erzurum mitingine saldırıİlginizi Çekebilirİmamoğlu'nun Erzurum mitingine saldırı

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam