DOLAR 48,95840,19%
EURO 55,79590,14%
ALTIN 6.754,920,54
BITCOIN 41426542.03276%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

Soyalp Gönyeli’de yurttaşlarla buluştu… “Gönyeli – Alayköy’de herkes kendini yönetimin bir parçası hissedecek”
  • Yeni Bakış Gazetesi
  • KIBRIS
  • Soyalp Gönyeli’de yurttaşlarla buluştu… “Gönyeli – Alayköy’de herkes kendini yönetimin bir parçası hissedecek”

Soyalp Gönyeli’de yurttaşlarla buluştu… “Gönyeli – Alayköy’de herkes kendini yönetimin bir parçası hissedecek”

ABONE OL
25 Eylül 2026 11:12
Soyalp Gönyeli’de yurttaşlarla buluştu… “Gönyeli – Alayköy’de herkes kendini yönetimin bir parçası hissedecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gönyeli-Alayköy Belediye Başkan adayı Damla Soyalp, Gönyeli’yi ziyaret ederek, esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi.

CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Soyalp ve beraberindeki heyet, yurttaşların görüş, öneri ve beklentilerini dinledi.

Ziyaretine Gönyeli Kahvesi’nden başlayan Soyalp, Gönyeli’nin ihtiyaçları ve belediyeden beklentiler üzerine yurttaşlarla görüş alışverişinde bulundu, yerel yönetimde halkla sürekli temas halinde olan, katılımcı ve birlikte yönetme anlayışını esas alacaklarını vurguladı. Ziyaret kapsamında Soyalp, esnaf ve ev ziyaretleri de yaptı.

Gönyeli’nin ihtiyaçlarını bölge halkıyla birlikte ele alacaklarını belirten Soyalp, belediyeciliğin yurttaşın sesine kulak vermekle başladığını ifade etti. Soyalp, Gönyeli-Alayköy’de herkesin kendisini yönetimin bir parçası hissedeceği, erişilebilir ve halkla iç içe bir belediyecilik anlayışını hayata geçireceklerini kaydetti.

Ziyaretler boyunca Damla Soyalp’e Gönyeli Ocak Örgütü Başkanı Hülya Akbil, milletvekilleri ve partililer eşlik etti.

yusuffkisa

    En az 10 karakter gerekli

    Video İzle