DOLAR 32,3059 -0.64%
EURO 34,6815 -0.54%
GBP 40,6333 -0.5%
ALTIN 2.412,10-0,42
BITCOIN 1879218-4,30%
Son dakika.. Montajlı videolara karşı kurulmuştu, Cumhur İttifakı’nın şikâyetiyle kaldırıldı

Son dakika.. Montajlı videolara karşı kurulmuştu, Cumhur İttifakı’nın şikâyetiyle kaldırıldı

Son dakika.. Montajlı videolara karşı kurulmuştu, Cumhur İttifakı’nın şikâyetiyle kaldırıldı - İzmit'te, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik montajlı videolara karşılık vermek için CHP'nin Sabri Yalım Parkı'na kurulan dev ekran, Cumhur İttifakı'nın İlçe Seçim Kurulu'na yaptığı şikâyet üzerine kaldırıldı. Ekranların kaldırıldığı yere 100 metre uzaklıkta ise Cumhur İttifakı sahne ve ekran kuruyor.

ABONE OL
25 Mayıs 2023 11:10
Son dakika.. Montajlı videolara karşı kurulmuştu, Cumhur İttifakı’nın şikâyetiyle kaldırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2023/03/alt.jpeg
https://yenibakisgazetesi.com/wp-content/uploads/2024/03/300-x-250-1.jpg

CHP’li İzmit Belediyesi tarafından Sabri Yalım Parkı’na konulan dev ekrandan, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik montajlara cevap veren içerikler yayınladı. Ancak, Cumhur İttifakı’nın ‘siyasi propaganda yapıyorlar’ şikayetiyle ekran sökülerek, kaldırtıldı.

CHP’nin ekranlarının kaldırıldığı yere 100 metre uzaklıkta Cumhur İttifakı sahne ve ekran kuruyor.

“İŞTE TÜRKİYE’DE ADALETİN GELDİĞİ NOKTA”

Yaşananlara tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Dün Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleri anlattığı görüntülerin yer aldığı LED ekranımızı kaldırttılar. Bugün 100 metre yanına Cumhur İttifakı’nın reklamını yapacak devasa ekran kuruyorlar”  dedi.

Cumhur İttifakı ortaklarından MHP’nin İzmit İlçe Teşkilatı önüne kurulan dev sinevizyon ekranın da daha sonra İlçe Seçim Kurulu’na yapılan şikayet üzerine kaldırtıldığı öğrenildi.

“VATANDAŞLAR İLGİ İLE İZLİYOR”

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan, “Sabri Yalım Parkı’na konulan dev ekran şikayet üzerine kaldırtıldı. Bugün aynı alanda bir başka noktaya tekrar kuracağız. Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının yer aldığı görüntüleri vatandaşlar ilgi ile izliyor” açıklamasında bulundu.

AKP'nin montajlı videolarına karşı dev ekranlardan Hizbullah ile ilgili görüntüler izletildiİlginizi ÇekebilirAKP'nin montajlı videolarına karşı dev ekranlardan Hizbullah ile ilgili görüntüler izletildiİmamoğlu'ndan Erdoğan'a sert 'Montaj video' tepkisiİlginizi Çekebilirİmamoğlu'ndan Erdoğan'a sert 'Montaj video' tepkisiKılıçdaroğlu'ndan montajlı videolar için suç duyurusuİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan montajlı videolar için suç duyurusuKılıçdaroğlu'ndan sahte video davasıİlginizi ÇekebilirKılıçdaroğlu'ndan sahte video davası

Günün Trend Videosu

Daha fazla göster

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

kıbrıs reklam